Α.Καμπουράκης για Co-Lab Project : "Η Ρόδος, πράσινο νησί, πρωτοπόρος στη βιωσιμότητα, πρωταγωνιστής στον παγκόσμιο τουρισμό"
Δήμος

Α.Καμπουράκης για Co-Lab Project : “Η Ρόδος, πράσινο νησί πρωτοπόρος στη βιωσιμότητα, πρωταγωνιστής στον παγκόσμιο τουρισμό”

O δήμαρχος Ρόδου  κ. Αντώνης Καμπουράκης για το Co-Lab Project :

“Αυτό το διήμερο, 19-20 Ιανουαρίου 2022, εμείς οι Ροδίτες θα το κρατήσουμε για πάντα σε περίοπτη θέση, μέσα στη συλλογική μνήμη του τόπου μας. Αποτελεί σταθμό και ορόσημο στην εξέλιξη και την πρόοδο της Ρόδου μας.
Η νέα χρονιά, πραγματικά, δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα για το νησί μας. Κάνουμε το μεγάλο βήμα σε μια συναρπαστική διαδρομή που οδηγεί σε ένα ρεαλιστικό όραμα, στο οποίο είναι αταλάντευτα προσηλωμένη η σημερινή Δημοτική Αρχή.
Η Ρόδος, πράσινο νησί για μόνιμους κατοίκους και επισκέπτες, πρωτοπόρος στη βιωσιμότητα, πρωταγωνιστής στον παγκόσμιο τουρισμό
 Μια Ρόδος που λάμπει! Όπως αξίζει στην ιστορία της, στον πολιτισμό της, την παράδοσή της και πάνω απ’ όλα στους ίδιους τους ανθρώπους της.
Η ναυαρχίδα του παγκόσμιου τουρισμού, ο Όμιλος TUI, ενώνει τις δυνάμεις της με τη ναυαρχίδα του ελληνικού τουρισμού, τη Ρόδο μας, για να κερδίσουμε μαζί το βιώσιμο μέλλον με το καινοτόμο πρόγραμμα Co-Lab. Δεν γράφουμε μόνο μια νέα σελίδα.
Γράφουμε πραγματικά ένα νέο κεφάλαιο στη σύγχρονη ιστορία του νησιού μας. Για τον τουρισμό μας, για την οικονομία μας, το περιβάλλον μας, την καθημερινότητά μας, την ίδια τη ζωή μας”