Γ.Χατζημάρκος :"H Ψέριμος μετά από 30 χρόνια θα έχει γιατρό και ένα σύγχρονο Ιατρείο με πλήρη εξοπλισμό"
Περιφέρεια

Γ.Χατζημάρκος :”H Ψέριμος μετά από 30 χρόνια θα έχει γιατρό και ένα σύγχρονο Ιατρείο με πλήρη εξοπλισμό”

 

H Ψέριμος μετά από 30 χρόνια θα έχει γιατρό και ένα σύγχρονο Ιατρείο με πλήρη εξοπλισμό.

Iστορική στιγμή για το ακριτικό νησί της Ψερίμου ,αφού για πρώτη φορά το Περιφερειακό Ιατρείο στελεχώθηκε σε μόνιμη βάση με οπλίτη Ιατρό

Συγκινητικές στιγμές καταγράφηκαν το  Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022, όταν μεταφέρθηκε και τοποθετήθηκε ο πλήρης Ιατρικός ,νοσοκομειακός εξοπλισμός και η επίπλωση που εξασφάλισε η Περιφέρεια και το Επαρχείο Καλύμνου.

H Ψέριμος μετά από 30 χρόνια θα έχει γιατρό και ένα σύγχρονο Ιατρείο με πλήρη εξοπλισμό.

Τον Ιατρικό και Νοσοκομειακό  εξοπλισμό προμηθεύτηκε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με εντολή του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου και την πλήρη επίπλωση για το κατάλυμα όπου θα διαμένει ο Ιατρός και για το Ιατρείο, τον εξασφάλισε ο Έπαρχος Μανώλης Μουσελλής με χορηγία του μεγάλου ευεργέτη Γιάννη Χαλίκου.

 

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επεσήμανε τα εξής :

Μετά την τοποθέτηση οπλίτη γιατρού στο Ιατρείο της Ψερίμου, έπρεπε αυτό να εξοπλιστεί κατάλληλα προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα την λειτουργία του.
Η Περιφέρεια μας, είχε ήδη φροντίσει για την προμήθεια του εξοπλισμού αυτού και ευθύς αμέσως μετά την τοποθέτηση του γιατρού, ο Έπαρχος μας Μανώλης Μουσελής φρόντισε για την άμεση παράδοση του εξοπλισμού του Ιατρείου στο νησί.
Μόνο χαρά μας δίνει η προσφορά, η παρουσία και η παρέμβαση στην αντιμετώπιση προβλημάτων των νησιών μας.

Την χαρά της δημιουργίας που μπορούν να αισθανθούν μόνο όσοι νοιάζονται και εργάζονται με αγάπη και αφοσίωση για τα νησιά αυτά.