Η Ευδοκία Κατσάνη από τη Νάξο, η νέα Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών Κυκλάδων
Περιφέρεια

Η Ευδοκία Κατσάνη από τη Νάξο, η νέα Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών Κυκλάδων

Η Ευδοκία Κατσάνη είναι η νέα Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών Κυκλάδων, θέση την οποία κατείχε μέχρι και σήμερα ο Μάκης Δαδάος

Η κα Κατσάνη με μήνυμά της προς τα ΜΜΕ, ευχαριστεί για αυτή, όπως αναφέρει, τιμητική θέση τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο, δηλώνοντας ότι “θα καταβάλει όλες της τις δυνάμεις προκειμένου να ανταποκριθεί στα νέα της καθήκοντα”.

“Αποτελεί για εμένα μεγάλη τιμή η επιλογή μου, από τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο, για το αξίωμα της Αντιπεριφερειάρχου Μεταφορών & Επικοινωνιών Κυκλάδων.

Θα καταβάλω όλες μου τις δυνάμεις προκειμένου να ανταποκριθώ στα νέα μου καθήκοντα.

Το οφείλω στον Περιφερειάρχη, το οφείλω στους συμπολίτες μου που με επέλεξαν με την ψήφο τους στο Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου, το οφείλω σε όλους τους συναδέλφους της Περιφερειακή Αρχής.

Ο Περιφερειάρχης με αυτήν την απόφασή του τιμά τη Νάξο. Αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι σέβεται και εμπιστεύεται όλους τους συνεργάτες του, παλιούς και νέους και ότι τους αντιμετωπίζει, με αξιοκρατία.

Ότι εμπιστεύεται τα νέα στελέχη της Περιφερειακής Αρχής και τους δίνει ευκαιρίες.

Αναλαμβάνω τα νέα μου καθήκοντα με ενθουσιασμό, γνωρίζοντας ότι κατά την διάρκεια της θητείας μου θα έχω κοντά μου έναν πολύ έμπειρο πολιτικό τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη, αλλά και τον καλό συνάδελφο Έπαρχο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, Γιάννη Μαργαρίτη, ο οποίος έχει διατελέσει στο παρελθόν και Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών & Επικοινωνιών Κυκλάδων. Ευχαριστώ από καρδιάς τον Περιφερειάρχη”, αναφέρει χαρακτηριστικά η Ευδοκία Κατσάνη.