Αιτήσεις επαναπρόσληψης ξενοδοχοϋπαλλήλων
Ρόδος

Αιτήσεις επαναπρόσληψης ξενοδοχοϋπαλλήλων

Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου  με ανακοίνωση του ενημερώνει σχετικά τα μέλη του:

Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου ενημερώνει τα μέλη του ότι μετά τις διακοπές εορτών από την Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022, τα γραφεία του Σωματείου σε Ρόδο και Αφάντου, επαναλειτουργούν και συνεχίζουν την διεξαγωγή των επαναπροσλήψεων 2022 που θα διαρκέσουν έως τις 25 Ιανουαρίου.

Οι αιτήσεις θα διεξάγονται Δευτέρα-Παρασκευή

Ø Γραφείο Σωματείου Ρόδο (ισόγειο του Εργατικού Κέντρου Ρόδου, Στεφ. Καζούλη 30) με ωράριο λειτουργίας 08:00-16:00

Κατ’ εξαίρεση για την εβδομάδα 3-7 Ιανουαρίου 08:00 – 14:00

Ø Παράρτημα Σωματείου Αφάντου (Εθνάρχου Μακαρίου 4 – Πλατεία Αφάντου εντός του Café Central), με ωράριο λειτουργίας 08:30-13:30 & 17:00-19:00.

 

Οι συνάδελφοι που επιθυμούν να ασκήσουν το δικαίωμα τους στην επαναπρόσληψη και για τον οποιονδήποτε λόγο αδυνατούν να προσέλθουν αυτοπροσώπως στο Σωματείο μας μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας ώστε να ενημερωθούν για τους εναλλακτικούς τρόπους υποβολής της αίτησης.

 

Διευκρινίζουμε στους συναδέλφους, των όποιων η συνδρομή 2022 παρακρατήθηκε την σεζόν 2021 από την επιχείρηση όπου εργάζονται, ότι η παρακράτηση δεν πραγματοποιεί αυτόματα την αίτηση πάρα μόνο ανανεώνει την ετήσια συνδρομή των εργαζόμενων οπότε και τους καθιστά μέλη του Σωματείου μας. Συνεπώς, όσα μέλη έχουν πληρωμένη συνδρομή 2022 και επιθυμούν να κάνουν αίτηση επαναπρόσληψης, οφείλουν είτε να προσέλθουν στο γραφείο του Σωματείου μας είτε να επικοινωνήσουν μαζί μας.