Αντώνης Β. Καμπουράκης : «Στο ΦοΔΣΑ μάθαμε να συνεργαζόμαστε»
Δήμος

Αντώνης Β. Καμπουράκης : «Στο ΦοΔΣΑ μάθαμε να συνεργαζόμαστε»

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την ομόφωνη έγκριση του προϋπολογισμού, του τεχνικού προγράμματος και της τιμολογιακής πολιτικής του Ειδικού Περιφερειακού Διαβαθμιδικού Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦοΔΣΑ) Ν. Αιγαίου για το έτος 2022, ο Δήμαρχος Ρόδου, Πρόεδρος της ΠΕΔ Ν.Α. & Αντιπρόεδρος του ΦοΔΣΑ, κ. Αντώνης Β. Καμπουράκης, ανέφερε τα εξής:

«Στο ΦΟΔΣΑ μάθαμε να συνεργαζόμαστε. Εκπροσωπώ τους 34 Δήμους του Νοτίου Αιγαίου και τα συμφέροντα των δημοτών. Η τελευταία Γενική Συνέλευση του ΦΟΔΣΑ, μας έδωσε την ευκαιρία να αποδείξουμε, για μια ακόμη φορά, ότι η Συνεργασία και η Συναίνεση είναι τα μεγάλα μας “όπλα”.

Καταλήξαμε σε μια Ομόφωνη Απόφαση, παρά το γεγονός ότι είχε αναπτυχθεί ένας σκεπτικισμός, σε πολλά Δημοτικά Συμβούλια. Όμως η σύνθεση απόψεων είναι στοιχείο υγείας, Δημοκρατίας και κοινωνικής ειρήνης. Η παρουσία μου στον ΦΟΔΣΑ, είναι εγγύηση αυτής της πορείας.

Ο Α’ βαθμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, δίνει τη μάχη μίας επιβεβλημένης Νέας Περιβαλλοντικής Αντίληψης, μέσα στο Φορέα που θεσμικά Του ανήκει».