Πλεύρης σε Πολάκη: Η αίτηση ασθενούς στη Ρόδο έχει κριθεί θετικά -Στη χορήγηση μονοκλωνικών δεν χωρούν παρεμβάσεις
Ρόδος

Πλεύρης σε Πολάκη: Η αίτηση ασθενούς στη Ρόδο έχει κριθεί θετικά -Στη χορήγηση μονοκλωνικών δεν χωρούν παρεμβάσεις

Ο Θάνος Πλεύρης απαντά στον Παύλο Πολάκη που με έντονο ύφος ζήτησε να χορηγηθούν μονοκλωνικά αντισώματα σε ασθενή με κορωνοϊό από τη Ρόδο.

«Η αίτηση ασθενούς, που επικαλείται ο Πολακης, έχει κριθεί θετικά από την μόνη αρμόδια επιτροπή επειδή πληρούνται οι προϋποθέσεις.

Στη χορήγηση μονοκλωνικών δεν χωρούν παρεμβάσεις, τραμπουκισμοί και φιλικές σχέσεις. Αυτά θα ήταν τα κριτήρια χορήγησης εάν παρέμενε υπουργός ο Πολακης», αναφέρει σε ανάρτηση στο Twitter ο υπουργός Υγείας.

 

Η ανάρτηση Πολάκη: Δώστε μονοκλωνικά σε ασθενή στη Ρόδο, αλλιώς τη βάψατε όλοι

Νωρίτερα, κατά παράβαση του πρωτοκόλλου και με έντονο ύφος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης ζητούσε να χορηγηθούν μονοκλωνικά αντισώματα σε ασθενή με κορωνοϊό που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Ρόδου κάνοντας για «αισχρό πρωτόκολλο που αποκλείει» το συγκεκριμένο ασθενή.

Όπως ανέφερε σε ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, o ασθενής είναι πατέρας φίλης του και γνωρίζει το ιστορικό του και στην ανάρτησή του απειλεί τον Πρωθυπουργό και τον υπουργό Υγείας πως «αν δεν χορηγηθούν στον ασθενή μέχρι αύριο το πρωί τα μονοκλωνικά ΤΗ ΒΑΨΑΤΕ ΟΛΟΙ».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΑΣΘΕΝΗΣ ΜΕ ΛΟΙΜΩΞΗ ΚΟΒΙΝΤ-19 , με 88% κορεσμό στον ατμοσφαιρικό αέρα,76 ετών με νόσο κινητικού νευρώνα ο οποιος ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ!!

Το ΑΙΣΧΡΟ πρωτόκολλο που έχετε βγάλει,αυτόν τον ασθενή τον ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ !!

Ο Ασθενης είναι δις εμβολιασμενος και έκανε και την τριτη δόση πριν 4 μέρες και είναι στην τριτη μερα από την έναρξη των συμπτωμάτων.

Είναι πατερας φίλης μου γι αυτό ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ!!!

Αύριο το πρωί αν δεν είναι τα μονοκλωνικά στη Ρόδο για να του δοθεί η ευκαιρία να επιβιώσει ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ!!!

Περιμενω μέχρι το μεσημέρι αύριο να τα έχει παρει!

ΑΛΛΙΩΣ ΤΗ ΒΑΨΑΤΕ ΟΛΟΙ, από την επιτροπή των λοιμωξιολογων μεχρι τον ΠΛΕΥΡΗ και το ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!

Παυλος Πολακης
Πρ αναπλ Υπ Υγειας Χειρουργος εντατικολόγος.