Διήμερη επίσκεψη Νίκου Χαρδαλιά στην Εθνοφυλακή σε Ρόδο και Καστελλόριζο
Περιφέρεια

Διήμερη επίσκεψη Νίκου Χαρδαλιά στην Εθνοφυλακή σε Ρόδο και Καστελλόριζο

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας περνάει τις ημέρες των Χριστουγέννων στην περιοχή ευθύνης της 95 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής

Στη Ρόδο και το Καστελλόριζο θα περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Επίσκεψη στο νησιωτικό σύμπλεγμα Καστελλορίζου πραγματοποιεί σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων και αύριο, ανήμερα τα Χριστούγεννα ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας θα επισκεφθεί την Περιοχή Ευθύνης της 95 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (ΑΔΤΕ), στη Ρόδο, την Παρασκευή 24/12 και το Σάββατο 25/12, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας συναντήθηκε  με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος  και ο Αντιπεριφερειάρχης  Χρήστος Ευστρατίου υποδέχθηκαν τον υφυπουργό  Εθνικής  Άμυνας  Νίκο  Χαρδαλιά στο αεροδρόμιο των Μαριτσών   
Ο Περιφερειάρχης  Γ.Χατζημάρκος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επεσήμανε  τα εξής :
“Η σύντομη επίσκεψη του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Χαρδαλιά, σήμερα στη Ρόδο, μας έδωσε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε ευχές και να θυμηθούμε τις μάχες που δώσαμε παρέα στην Πολιτική Προστασία.
Από άλλη θέση ο ίδιος σήμερα, πάλι στην μάχη και φυσικά πάλι σε συνεργασία.
Σημασία έχει να είσαι πάντα παρών στον αγώνα”

Στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψης, ο Νίκος Χαρδαλιάς σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων θα μεταβεί στην έδρα της Διοίκησης Άμυνας Νήσου (ΔΑΝ) Μεγίστης, στα Επιτηρητικά Φυλάκια «Ρω» και «Στρογγύλης», στο πλοίο ΤΠΚ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ του Πολεμικού μας Ναυτικού που βρίσκεται σε αποστολή στην περιοχή, καθώς επίσης και στο Λιμενικό Σταθμό Μεγίστης, με σκοπό να ανταλλάξει ευχές με το προσωπικό, με την ευκαιρία της εορτής των Χριστουγέννων.

Επίσης ο Νίκος Χαρδαλιάς θα συναντηθεί με τον δήμαρχο κ. Γεώργιο Σαμψάκο και εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.