Υπερπρωταθλητής Ελλάδας στέφθηκε ο Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ !
Περιφέρεια

Υπερπρωταθλητής Ελλάδας στέφθηκε ο Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ !

Τον μεγαλύτερο τίτλο στην ιστορία του κατέκτησε ο Φοίνικας Σύρου ONEX, μετά την επικράτησή του με 0-3 επί του Ολυμπιακού, στον τελικό του Σούπερ Καπ.

Παρουσία του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου  Γιώργου Χατζημάρκου του δημάρχου Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη, του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ONEX   Πάνου Ξενοκώστα  του Αντιπεριφερειάρχη  Κυκλάδων Γιώργου  Λεονταρίτη  του Εκτελεστικού Γραμματέα της ΠΝΑΙ Νίκου Παπασταματίου του εντεταλμένου σε θέματα αθλητισμού της Περιφέρειας  Νίκου Νικολή του Αντιπεριφερειάρχη Χρήστου Ευστρατίου  του  Αντιπεριφερειάρχη  Κάλλιστου Διακογεωργίου του πρόεδρου του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. Αλέξανδρου  Κολιάδη  και άλλων παραγόντων  ,  ο Φοίνικας Σύρου κέρδισε σήμερα στο κλειστό της Καλλιθέας 3-0 σετ τον Ολυμπιακό και πήρε το Σούπερ Καπ στο βόλεϊ Ανδρών. 

Ο Φοίνικας Σύρου σταμάτησε με 3-0 σετ τον Ολυμπιακό μετά από τιτάνια μάχη και κατέκτησε το Σούπερ Καπ της Volley League.

Με τρομερή εμφάνιση απέναντι στον ισχυρό Ολυμπιακό, οι Συριανοί νίκησαν 3-0 σετ σε ένα συναρπαστικό ματς και κατέκτησαν εντυπωσιακά την τρίτη κούπα της ιστορίας τους και δεύτερη μέσα στο 2021, μετά το Λιγκ Καπ.

 

Ο Περιφερειάρχης απένειμε το κύπελλο στον τρομερό Φοίνικα Σύρου και δήλωσε τα εξής :

«Διαφήμιση του Volley το Super Cup που μόλις τελείωσε στη Ρόδο μεταξύ του Ολυμπιακού και του Φοίνικα Σύρου ONEX

Στην Περιφέρεια που υπηρετεί με πάθος τον Αθλητισμό, αναβίωσε ένας θεσμός που έλλειψε στην χώρα μας για δεκαετία.

Συγχαρητήρια στον νικητή, Φοίνικα Σύρου ONEX !

 «Ήταν μια υπέροχη μέρα για το ελληνικό βόλεϊ  και τον ελληνικό αθλητισμό και αυτό σε μια περίοδο όπου η αγωνία για την πανδημία  και για όλα όσα συμβαίνουν  θέλει να μας δώσει  λίγο την ανάταση

  Είμαστε εδώ,  είμαστε αισιόδοξοι , δουλεύουμε για το αύριο επιστρέφουμε κανονικά,  αυτό είναι το μήνυμα μας» τόνισε  ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος