Στ.Στάγκα : “Καλωσορίζουμε τον Eντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο στην ΔΕ Ιαλυσού κ. Χριστοδούλου Σάββα”
Δήμος

Στ.Στάγκα : “Καλωσορίζουμε τον Eντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο στην ΔΕ Ιαλυσού κ. Χριστοδούλου Σάββα”

Καλωσορίζουμε τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο στην Δημοτική Ενότητα Ιαλυσού κ. Χριστοδούλου Σάββα ο οποίος έχει και την ιδιότητα του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου Αναβάθμισης Σχολικών Μονάδων Δήμου Ρόδου .

Ο κ. Χριστοδούλου θα έχει την ευθύνη , τον προγραμματισμό , την εποπτεία , τον συντονισμό και την παρακολούθηση όλων των θεμάτων στην επικράτεια της Δημοτικής Ενότητας Ιαλυσού  του Δήμου Ρόδου και τον υπηρεσιών που εδρεύουν στην Δημοτική Ενότητα σε συνεργασία με την πρόεδρο της Δ.Κ. Ιαλυσού με κοινό στόχο την ανάδειξη και αξιοποίηση των δυνατοτήτων της Δ.Ε. Ιαλυσού προς το συμφέρον και όφελος των συμπολιτών μας.

Ενημερώθηκε πλήρως για την αναπτυξιακή πορεία του τεχνικού προγράμματος και έργων που είναι σε εξέλιξη και υλοποιούνται καθώς και για την σύνταξη μελετών και ωριμότητα τους, έτοιμα προς δημοπράτηση.

Έργα τα οποία μελετώνται και εκτελούνται τόσο από τον Δήμο Ρόδου με τον Δήμαρχο κ. Αντώνη Καμπουράκη καθώς και από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με Περιφερειάρχη τον κ. Γιώργο Χατζημάρκο.

Μεγαλόπνοα έργα και παρεμβάσεις που συμβάλουν στην δημιουργία και δίνουν λύσεις στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας πάντα σε άριστη συνεργασία του Α,Β βαθμού αυτοδιοίκησης και της Δημοτικής Ενότητας Ιαλυσού ,που δυστυχώς είχε εγκαταλειφθεί την προηγούμενη δεκαετία.

Κύριε Χριστοδούλου καλή επιτυχία στο έργο μας.

 

Η πρόεδρος της Δ.Κ. Ιαλυσού , Στεφανία Στάγκα.