Εορταστικό Μήνυμα Δημάρχου Ρόδου, Αντώνη B.Καμπουράκη
Δήμος

Εορταστικό Μήνυμα Δημάρχου Ρόδου, Αντώνη B.Καμπουράκη

“Με πίστη στις δυνάμεις μας και στο μεγαλείο της ροδίτικης ψυχής, να κάνουμε όλοι μαζί το 2022, χρονιά-ορόσημο για τη Ρόδο, που ονειρευόμαστε και μας αξίζει”

“Ροδίτισσες και Ροδίτες,

Το 2021 ήταν μια ακόμη δύσκολη χρονιά, με πολλές μεγάλες προκλήσεις και με τη Δημόσια Υγεία να παραμένει η σημαντικότερη προτεραιότητα για όλους. Παρ’ όλα αυτά καταφέραμε να κάνουμε σημαντικά βήματα μπροστά, για μια καλύτερη ποιότητα ζωής στο νησί μας και περισσότερες ευκαιρίες ανάπτυξης και ευημερίας για όλους.

Οι Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι ευκαιρία, να ανανεώσουμε τα αποθέματα των δυνάμεών μας, για να συνεχίσουμε με την ίδια αποφασιστικότητα, στο δρόμο των προσωπικών και συλλογικών επιτυχιών. Φέτος έχουμε την ευκαιρία να μοιραστούμε ξανά όμορφες στιγμές, με τα πρόσωπα που αγαπάμε, να νιώσουμε τη θαλπωρή και τη ζεστασιά του «μαζί», χωρίς όμως να ξεχνάμε να τηρούμε όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας από την πανδημία.

Μεγάλη σημασία αυτές τις μέρες, έχει επίσης το να στρέψουμε το βλέμμα μας προς τους συνανθρώπους μας, που βρίσκονται σε ανάγκη, έτσι ώστε το χαρμόσυνο μήνυμα της γέννησης του Χριστού, να προσλάβει τον αυθεντικό χαρακτήρα του, μέσα στην καθημερινότητά μας, μέσα από πράξεις αγάπης και αλληλεγγύης.

Με αυτές τις σκέψεις, Εύχομαι σε όλες και όλους, Καλές και Χαρούμενες Γιορτές. Για τη Νέα Χρονιά μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι, όταν είμαστε ενωμένοι

και κοιτάμε προς την ίδια κατεύθυνση. Προς τη Ρόδο των αυξημένων δυνατοτήτων, της βιώσιμης προοπτικής, των ευκαιριών για όλους και ειδικά για τη νέα γενιά μας.

Με πίστη στις δυνάμεις μας και στο μεγαλείο της ροδίτικης ψυχής, να κάνουμε όλοι μαζί το 2022, χρονιά-ορόσημο για τη Ρόδο, που ονειρευόμαστε και μας αξίζει”.