Έξι νέες, σύγχρονες παιδικές χαρές παρέδωσε ο δήμος Ρόδου στις ενότητες Καμείρου και Ατταβύρου (Φωτο)
Δήμος

Έξι νέες, σύγχρονες παιδικές χαρές παρέδωσε ο δήμος Ρόδου στις ενότητες Καμείρου και Ατταβύρου (Φωτο)

Έξι νέες, σύγχρονες παιδικές χαρές παρέδωσε ο Δήμος Ρόδου στα παιδιά των δημοτικών ενοτήτων Καμείρου και Ατταβύρου

Η προμήθεια και εγκατάσταση των οργάνων των παιδικών χαρών, πραγματοποιήθηκε μέσω του Τμήματος Προμηθειών του Δήμου καθώς επίσης σε συνεργασία με τις Τεχνικές Υπηρεσίες και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, κ. Τηλέμαχο Καμπούρη.

Βασικός στόχος, η δημιουργία περισσότερων χώρων ψυχαγωγίας, υψηλής ασφαλείας και αισθητικής για τα παιδιά. Οι παιδικές χαρές, διαθέτουν μεταξύ άλλων νέα, σύγχρονα και ασφαλή παιχνίδια και καλαίσθητη περίφραξη και βρίσκονται στα χωριά των δημοτικών ενοτήτων Καμείρου και Ατταβύρου και συγκεκριμένα στον Άγιο Ισίδωρο, στο Νηπιαγωγείο των Καλαβαρδών, στο Νηπιαγωγείο και στον παιδικό σταθμό του Έμπωνα, στο νηπιαγωγείο της Σαλάκου, καθώς επίσης και στο νηπιαγωγείο των Φανών.

«Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που παραδώσαμε στα παιδιά μας σύγχρονες και ασφαλείς παιδικές χαρές με παιχνίδια υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Δημιουργήσαμε νέους χώρους ψυχαγωγίας στα χωριά μας και δη σε παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία, προκειμένου να παίζουν τα παιδιά σε ένα ευχάριστο και φιλόξενο περιβάλλον.

Θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στον αντιδήμαρχο κ. Τηλέμαχο Καμπούρη και στο τμήμα προμηθειών για την άριστη συνεργασία», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος των Δημοτικών Ενοτήτων Καμείρου και Αταβύρου και Πολιτικής Προστασίας, Επιχειρησιακής Ετοιμότητας, κ. Νεκτάριος Φλοσκάκης.