Στη Ρόδο Ολυμπιακός - Φοίνικας για το Super cup Βόλεϊ
Αθλητικά

Στη Ρόδο Ολυμπιακός – Φοίνικας για το Super cup Βόλεϊ

H Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου (ΔΟΠΑΡ), διοργανώνουν τον τελικό του SUPER CUP Πετοσφαίρισης, μεταξύ των ομάδων, του Πρωταθλητή «ΤΑΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΦΠ» και του κάτοχου του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς «ΤΑΑ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ ΟΝΕΧ» στο Σμαραγδένιο Νησί λίγο πριν τα Χριστούγεννα και πιο συγκεκριμένα στις 22 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 19:15 στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλλιθέας Ρόδου.
Η Ρόδος στον χώρο του αθλητισμού έχει αποδείξει έμπρακτα την ιδιαίτερη αγάπη που τρέφει για το Volley με την διοργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων στο άθλημα, με αποκορύφωμα τις διοργανώσεις παγκοσμίων τουρνουά Beach Volley που είχαν διεξαχθεί στην πλατεία Δημαρχείου και διαφήμισαν το νησί σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου.
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου αρωγοί πάντα σε όλες τις μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις του τόπου μας, για ακόμη μία φορά αναλαμβάνει έναν αγώνα που στόχο έχει την διάδοση του αθλήματος με την πραγματοποίηση μίας πραγματικής γιορτής.
Τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα για την αντιμετώπιση της COVID-19 αποφασίσθηκε να μοιρασθούν προσκλήσεις σε σχολεία και σωματεία του βόλεϊ. Ειδικά τα μικρά παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα ινδάλματα τους και να μάθουν από πρώτο χέρι τα μυστικά του αθλήματος της πετοσφαίρισης.
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο
Το Γραφείο Τύπου