Με Διαδικτυακό Κόνσεπτ θα διεξαχθεί η ΙΤΒ 2022
Τουρισμός

Με Διαδικτυακό Κόνσεπτ θα διεξαχθεί η ΙΤΒ 2022 (video)

H δια ζώσης εκδοχή της διεθνούς τουριστικής έκθεση ITB Berlin, η οποία είχε ανακοινωθεί νωρίτερα μέσα στο 2021, δεν θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της Messe Berlin.

Λόγω των πρόσφατων εξελίξεων που αφορούν την πανδημία και των επιπτώσεών της, το διεθνές συνεδριακό κέντρο Messe Berlin δεν είναι σε θέση να προσφέρει σε εκθέτες και συνεργάτες την αναγκαία βεβαιότητα σχεδιασμών που απαιτείται για μια δια ζώσης έκθεση ΙΤΒ στις αρχές Μαρτίου.

Η απόφαση, σύμφωνα με την Messe Berlin, ελήφθη λόγω της τρέχουσας κατάστασης που αφορά την πανδημία, καθώς και της αυστηροποίησης των ταξιδιωτικών περιορισμών και των ορίων που επιβάλλονται στον αριθμό των συμμετεχόντων σε μεγάλες εκδηλώσεις.

«Καταβάλαμε κάθε προσπάθεια προκειμένου να κάνουμε εφικτή τη διοργάνωση της ΙΤΒ Berlin ως μια δια ζώσης έκθεση στη γερμανική πρωτεύουσα», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, και συνεχίζει: «Με τη διαδικτυακή μετάδοση του συνεδρίου και της Digital Business Day καθώς και των νέων τοπικών ταξιδιωτικών εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια της χρονιάς, προσφέρουμε στη βιομηχανία ένα ευρύ φάσμα συναρπαστικού περιεχομένου και νέων επιχειρηματικών ευκαιριών το 2022.

Το Μάρτιο του 2023, η ΙΤΒ Berlin θα επιστρέψει και πάλι με τη μορφή της δια ζώσης έκθεσης. Η ΙΤΒ 2023 θα ανοίξει στις 8 Μαρτίου και σύμφωνα με την προτίμηση όλων των παικτών της αγοράς θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο του Βερολίνου.

Πηγή  tornosnews.gr

 

Δείτε τι δήλωσε σχετικά ο επικεφαλής της ITB Berlin, κ. David Ruetz…