Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου

Στολίζουμε και φέτος το “Δέντρο της Αγάπης” το “Δέντρο της ΕΥΘΥΤΑ”

0

Το «Δέντρο της ΑΓΑΠΗΣ» 

Εκατοντάδες   μπάλες με αγάπη θα στολίσουν  για 12η  χρονιά το « Δέντρο της ΑΓΑΠΗΣ», το «Δέντρο της ΕΥΘΥΤΑ», στην πλατεία Κύπρου 17,18,19 & 20 Δεκεμβρίου 2021  από τις 10:00 έως τις 17:00.

 Για ένα σκοπό… για ένα καλό… το «Δέντρο της Αγάπης». Θεσμός για τη Ρόδο.

 

Μια πανελλαδική δράση που ξεκίνησε  το 2009, στολίζοντας το πρώτο «Δέντρο της Αγάπης» στην πλατεία Δημαρχείου για να στηρίξουμε το 2009  θύμα τροχαίου ηλικίας 17 χρόνων. Από τότε  συνεχίσαμε και στηρίξαμε θύματα τροχαίων, μέλη οικογενειών θυμάτων που σίγουρα όλοι θα θυμάστε.

Ταυτόχρονα υλοποιήσαμε και δράσεις με στόχο την ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας  στο θέμα της οδικής ασφάλειας.

Στόχος: «Το Δέντρο της Αγάπης  2021 »:

Α) Η μείωση των τροχαίων. Στολίσαμε το «Δέντρο της Αγάπης 2021» με ρόδια γράφοντας μηνύματα για την ασφαλή κυκλοφορία στους δρόμους.

Προσπαθούμε με κάθε ευφάνταστο τρόπο να μεταφέρουμε την υπεύθυνη οδηγική συμπεριφορά στο δρόμο είτε  ως πεζοί, είτε ως ποδηλάτες και ως οδηγοί.

Β) Στήριξη θύματος τροχαίου συμβάντος.

 Μαζί θα συνεχίσουμε και φέτος. Για ένα σκοπό… για ένα καλό…

Ας μη χάσουμε την εμπειρία να φωτίσουμε τον άνθρωπο μέσα μας.. αυτές τις ημέρες χαράς.

Ας γίνει το σύνθημά μας αυτά τα Χριστούγεννα: « Στολίδια στο Δέντρο της Αγάπης», στολίδια στο «Δέντρο της ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ» και με  «BAZΑAR» με  μοναδικές  φανταστικές κατασκευές προσφορές μελών και φίλων μας.

 Συμμετέχουμε όλοι, για να αναδείξουμε αξίες,  φως στη ζωή, φως στην ελπίδα, φως στην αλληλεγγύη, φως στην  αισιοδοξία, φως στην χαρά  σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης όλων μας μειώνοντας τα  τροχαία στην πόλη που ζούμε- που δημιουργούμε – που κάνουμε όνειρα για το μέλλον.

Σας περιμένουμε στην πλατεία Κύπρου 17,18,19 & 20 Δεκεμβρίου 2021  από τις 10:00 έως τις 17:00. 

Γίνε και συ Άγιος Βασίλης  και έλα στο Δέντρο της Αγάπης.

Leave A Reply