Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου

Δωρεές για την ενίσχυση της «Δομής Παροχής Συσσιτίου» του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου.

0

Συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον οι δωρεές για την ενίσχυση της «Δομής Παροχής Συσσιτίου» του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου.

Συγκεκριμένα, ο Όμιλος Ξενοδοχείων ¨ATRIUM HOTELS & RESORTS¨ καθώς και η επιχείρηση KRESTEN ROYAL A.E με τη λήξη της τουριστικής περιόδου παρέδωσαν όπως κάθε χρόνο, μεγάλες ποσότητες τροφίμων μακράς διαρκείας και κατεψυγμένων ειδών για τις ανάγκες των ωφελουμένων της δομής.

Επίσης, η Χ.Ε.Ν. Ρόδου προσέφερε όλα τα απαραίτητα υλικά για την παρασκευή γεύματος στη μνήμη της Ευαγγελίας Δουλγαρόγλου- Γερονικόλα, πιστού μέλους της επί πολλές δεκαετίες.

Τέλος η επιχείρηση ¨«OVELIX» ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΑ ΤΗΣ ΝΤΙΝΑΣ¨ προσέφερε σημαντικό αριθμό μερίδων έτοιμου φαγητού που διανεμήθηκε στους σιτιζόμενους του προγράμματος καθώς και η επιχείρηση του κ. Μαχραμά Ζαννή ¨ΠΟΛΛΩΝΙΑΤΙΣΣΑ¨ σημαντική ποσότητα κατεψυγμένων ειδών.

Σε όλους τους παραπάνω ,για την πολύτιμη προσφορά και τη συνεχή στήριξη τους στο Δημοτικό Οργανισμό Πρόνοιας Ρόδου , ο Πρόεδρος κ. Γεώργιος-Ευθύμιος Τριάντος- Αντιδήμαρχος Δ.Ρ. , τα μέλη του Δ.Σ. καθώς και η Διεύθυνση εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες .

Leave A Reply