Στους ρυθμούς της εκδήλωσης «Η Ρόδος για τη Ζωή» για φιλανθρωπικό σκοπό
Ρόδος

Στους ρυθμούς της εκδήλωσης «Η Ρόδος για τη Ζωή» για φιλανθρωπικό σκοπό

Με ιδιαίτερα υψηλούς ρυθμούς πωλούνται οι μπλούζες της φετινής εκδήλωσης της ΑΜΚΕ ” Ρόδος για τη Ζωή” που φέτος έχει στόχο την προμήθεια και δωρεά μιας θερμοκοιτίδας για τη μεταφορά νεογνών, καθώς και καρέκλας χημειοθεραπείας για την ογκολογική κλινική του Νοσοκομείου της Ρόδου.

Φέτος, παρά το γεγονός ότι δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω των συνθηκών η καθιερωμένη εκδήλωση, η ανάγκη εξοπλισμού του νοσοκομείου μας παραμένει ίδια, ενώ η αγορά των μηχανημάτων στηρίζεται σχεδόν εξολοκλήρου από τις πωλήσεις των μπλουζών αξίας 6 ευρώ, τις οποίες  φέτος θα φορέσουμε όλοι στις 28 Νοεμβρίου, όπου και αν βρισκόμαστε. .

Σχεδόν δέκα μέρες πριν την εκδήλωση, με τους ρυθμούς να γίνονται ακόμη πιο εντατικοί, η ανάγκη ενίσχυσης είναι σχεδόν επιτακτική. Δεκάδες εθελοντές, σύλλογοι, σωματεία, επιχειρήσεις, και ιδιώτες ένωσαν και φέτος, όπως κάθε χρόνο τις δυνάμεις τους, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος, ένας στόχος που υλοποιείται τις πρώτες μέρες μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης του “Ρόδος για τη Ζωή”/

Οι εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί, όπου και σας περιμένουμε, είναι:

Σάββατο 20 Νοεμβρίου, στην πλατεία Κύπρου, λίγο μετά τις 11:30 συντροφιά θα μας κρατήσουν με Ελληνικά και ξένα τραγούδια ο Γιάννη Παπαθεοδώρου και ο Δημήτρης Ιωσήφ.

Κυριακή 21 Νοεμβρίου, νέα μαρίνα Ρόδου, από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι θα βρίσκονται τα μέλη του συγκροτήματος “Ataka Band 0,5”, Γιώργος Δασκαλάκης (φωνή ), Στέργος Βολας (φωνή-ακουστικη κιθάρα), Μιχάλης Μαντικός (πλήκτρα), με ελληνικά έντεχνα και ροκ τραγούδια.

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου, λίγο μετά τις 11 το πρωί στον πεζόδρομο Πλαστήρα (Πεζόδρομος Ακταίον) θα βρίσκονται ο Βαγγέλης Κατσουρός και ο Κομνηνός Κρητικός, ενώ μετά τις 12:30, παίκτες του Κολοσσού θα δώσουν “το παρών” στο περίπτερο και το μαγαζί της ΑΜΚΕ.

Σάββατο 27 Νοεμβρίου, το συγκρότημα Passengers, θα βρίσκεται στην πλατεία Κύπρου λίγο μετά τις 11.

Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου λίγο μετά τις 11.00 στην πλατεία Κύπρου  θα μας κρατήσουν συντροφιά οι “4 the night band” με τους Χρήστο Ανθουλά, Αφροδίτη Παπαχριστοδούλου, Γιώργο Χατζηκώστα και Τάσο Κολιό, με Pop rock & Ροκ Έντεχνο τραγούδι. Καθώς και, στο περίπτερο της ΑΜΚΕ, ο Παναγιώτης Χριστοφόρου, λίγο μετά τις 11:30, θα παίξει μουσική!

Το βασικό σημείο πώλησης των μπλουζών είναι όπως κάθε χρόνο ο πεζόδρομος Πλαστήρα (πεζόδρομος Ακταίον) αλλά και το κατάστημα μας στην Εθνάρχου Μακαρίου.

 

Ωράρια:

Στο κατάστημα μας στην Εθναρχου Μακαριου καθημερινά 10.00-14.00 & 18.00-20.00 (εκτός Σαββάτου).

Στο περίπτερο μας στον πεζόδρομο Πλαστήρα (πεζόδρομος Ακταίον) καθημερινά & Σάββατο 10.30-13.30

Για ομαδικές  παραγγελίες :

2241027600 – 6944618757

Email: rhodesforlife2021@gmail.com

Η στήριξή σας είναι απαραίτητη!