Απάντηση του Προέδρου της Ενεργειακής ΑΕ, Περιφερειακού Συμβούλου, Χρήστου Μπάρδου, στον Χαράλαμπο Κόκκινο.
Απάντηση του Προέδρου της Ενεργειακής ΑΕ, Περιφερειακού Συμβούλου, Χρήστου Μπάρδου, στον Χαράλαμπο Κόκκινο.
ΠΡΟΣ: κ. ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ,
Περιφερειακό Σύμβουλο
Υπ’ όψιν: κ. Γ. Χατζημάρκο, Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου
κ. Φ. Ζαννετίδη, Αντιπεριφερειάρχη Ν. Αιγαίου
κ. Π. Πολυχρονάκη, Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου
ΘΕΜΑ: Απάντηση στο από 08/11/2021 email σας
Κύριε Κόκκινε,
Γνωρίζετε πολύ καλά ότι όλα τα οικονομικά στοιχεία που αφορούν την ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. καταγράφονται και κοινοποιούνται με τον νόμιμο τρόπο που προβλέπεται.
Ήσασταν και εσείς στην αίθουσα του δικαστηρίου, όταν οι δικηγόροι που εκπροσώπησαν την εταιρεία δήλωσαν ότι παρέχουν τις υποχρεώσεις τους αμισθί.
Το γεγονός ότι επανέρχεστε για μία ακόμα φορά εγγράφως, ζητώντας να σας απαντήσουμε αυτό που ήδη γνωρίζετε, αποδεικνύει τον δικό σας πανικό για την αναφορά στο σκεπτικό της απόφασης, στο οποίο αποτυπώνεται ρητά ότι ζημιώσατε την εταιρεία.
Υπόλογος απέναντι στην εταιρεία ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ A.E. είστε εσείς και κανείς άλλος και μάλιστα με ρητή αναφορά στην απόφαση που εσείς επικαλείστε.
Η «ευαισθησία» σας προδίδει την απεγνωσμένη προσπάθεια σας για την κατάκτηση μιας ελάχιστης νίκης, με οποιοδήποτε τρόπο.
Δεν θα την βρείτε όμως απέναντι στην ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. Μια εταιρεία που έχει καταξιωθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο, τόσο για τα παραδοτέα της, όσο και την οικονομική της διαχείριση, αφού σε κάθε βήμα της καταθέτει γνωμοδοτήσεις ορκωτών λογιστών.
Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. δεν θα σας ακολουθήσει στο παιχνίδι δημιουργίας εντυπώσεων, γιατί πολύ απλά σεβόμαστε τον χρόνο και την δουλειά των συνεργατών μας, που ασχολούνται με την υλοποίηση των προγραμμάτων. Αυτούς που εσείς θεωρείτε συνενόχους στις «σκιώδεις» ενέργειες που φαντάζεστε.
Αυτούς οφείλω να προστατεύσω. Και, πιστέψτε με, είναι πολύ εύκολο.
Για την Αναπτυξιακή Εταιρεία Π.Ν.Α.–
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. Ν.ΑΙΓΑΙΟΥ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΡΔΟΣ