Φιλήμονας Ζαννετίδης: «Δεν είναι δυνατόν σε αυτόν τον τόπο, για πάσα νόσο να ευθύνεται η Περιφέρεια»
Περιφέρεια

Φιλήμονας Ζαννετίδης: «Δεν είναι δυνατόν σε αυτόν τον τόπο, για πάσα νόσο να ευθύνεται η Περιφέρεια»

Δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας
Με λύπη μου πληροφορήθηκα για τις δηλώσεις που έκανε σε τοπικό μέσο ο φίλος μου Ηλίας Λέργος, ο οποίος κατηγόρησε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ότι αδιαφορεί για το πρόβλημα των αγροτών της Νότιας Ρόδου λόγω των ελαφιών.
Υπενθυμίζω στον Ηλία Λέργο ότι προέρχομαι από αγροτική οικογένεια και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να πλειοδοτήσει σε ευαισθησία για τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου του νησιού, ούτε να αμφισβητήσει το έργο της Περιφερειακής Αρχής, για την τόνωση του πρωτογενούς τομέα.
Δεν θα ανεχτώ και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν για οποιοδήποτε λόγο, σκοπιμότητα ή κίνητρο να καταφέρεται εναντίον της Περιφέρειας και να τη συκοφαντεί με αστείες, ανήκουστες κατηγορίες, την ώρα μάλιστα που γνωρίζει ποιος έχει την σχετική αρμοδιότητα και επιλέγει στα τόσα που λέει δημόσια να μην ονοματίζει τον κατά το νόμο αρμόδιο!
Δεν είναι δυνατόν σε αυτόν τον τόπο για πάσα νόσο να ευθύνεται η Περιφέρεια.
Ως εδώ! Του επιστρέφω στο ακέραιο τους χαρακτηρισμούς. Το μόνο σαμποτάζ που υπάρχει είναι αυτό εναντίον της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου, της μοναδικής που δεν δίστασε να ασχοληθεί και να δώσει λύσεις σε προβλήματα, χωρίς ποτέ να κρυφτεί πίσω από αρμοδιότητες. Αντί να εκτιμηθεί το γεγονός ότι δεν ακολουθήσαμε το δρόμο της αδράνειας και της ασφαλούς απραξίας, βρισκόμαστε συνέχεια στο στόχαστρο όλων εκείνων που για δεκαετίες ανέχτηκαν και την αδράνεια και την απραξία.
Το ίδιο έργο το έχουμε δει άπειρες φορές. Η Περιφέρεια φταίει για τα ελάφια, φταίει για το Κτηματολόγιο, φταίει τα ελαιοτριβεία, φταίει ακόμη και για το προπατορικό αμάρτημα!
Δεν θα ανεχτώ και δεν θα επιτρέψω σε κανένα να ακυρώνει και να συκοφαντεί την Περιφερειακή Αρχή, για ό,τι κινείται, χωρίς να έχει γνώση και επίγνωση της πραγματικότητας.
Καλώ τον φίλο μου τον Ηλία Λέργο να πει ποιος έχει την αρμοδιότητα για τα ελάφια και να το καταγγείλει και αυτό δημόσια, με την ίδια ευκολία που έβαλε στον στόμα του την Περιφέρεια.
Αρκετά πιά με την καραμέλα των αγανακτισμένων ξεχασιάρηδων.
Το Γραφείο Τύπου