Έμπνευση ομαδικότητας και πειθαρχίας από την ΚΑΕ ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS για τα στελέχη του AMADA COLOSSOS RESORT

Μια πρωτότυπη εκδήλωση για τα στελέχη του, διοργάνωσε το Amada Colossos Resort στο πλαίσιο του προγράμματος εκπαίδευσης συνεργατών στις αξίες του brand (Amada Colosso sResort – Bringing Values to Life). O Βασίλης Ξανθόπουλος, αρχηγός της ΚΑΕ Κολοσσός H Hotelsο συμπαίκτης του KimTillie και οι προπονητές Ηλίας Καντζούρης και Γιώργος Σιγάλας αποδέχτηκαν την πρόσκληση να αναδείξουν τα σημεία συνάντησης ανάμεσα σε μια κορυφαία αθλητική πορεία και μια επιτυχημένη επαγγελματική καριέρα στον χώρο της φιλοξενίας.

Ο δημοσιογράφος Τσαμπίκος Πατσάης συντόνισε την εκδήλωση στην οποία οι ομιλητές είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν πολύτιμες εμπειρίες από την επαγγελματική τους σταδιοδρομία όπως και τρόπους με τους οποίους η ευγενής άμιλλα και η πειθαρχία, που απαιτεί το μπάσκετ, μπορούν να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για τους εργαζομένους του Amada Colossos Resort.

Το υψηλό εργασιακό ήθος, ο σεβασμός και η αφοσίωση στον στόχο είναι ορισμένες από τις αξίες του brand του Amada Colossos Resort που μοιράζονται οι άνθρωποι της ΚΑΕ Κολοσσός.

Το 2021, ο Βασίλης Ξανθόπουλος έφτασε σε ένα ξεχωριστό επίτευγμα αφού έγινε μόλις ο τρίτος παίκτης στην ιστορία της κατηγορίας που ξεπέρασε τις 1.400 ασίστ, μετά τον Βασίλη Σπανούλη και τον Δημήτρη Διαμαντίδη. O Γάλλος KimTillie διαθέτει τεράστια εμπειρία στην Ευρωλίγκα, έχει περάσει από τον Ολυμπιακό και έχει πανηγυρίσει διακρίσεις με την Εθνική Γαλλίας.

Ο Κολοσσος H Hotes αγωνίζεται στην Α1 από το 2007 (συνεχόμενα) και είναι η μόνη νησιωτική ομάδα στη Stoiximan Basket League ενώ βρίσκεται στην 11η θέση της Α1 με περισσότερους από 30.000 πόντους σε 411 αγώνες.

Ο Άρης Σουλούνιας, CEO Colossos SA, Αντιπρόεδρος ΞΕΕ δήλωσε: «Σε μια ιδιαιτέρως απαιτητική συνθήκη για τα ταξίδια και τον τουρισμό το Amada Colossos Resort συνεχίζει να κοιτάει μπροστά και να εφαρμόζει καινοτόμες πρακτικές με στόχο τη δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος διακοπών υψηλής ποιότητας και ξεγνοιασιάς. Τα στελέχη μας αποτελούν τους πιο δυνατούς συμμάχους μας σε αυτή την προσπάθεια και ταυτόχρονα τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους του ξενοδοχείου μας. Στο πλαίσιο των δράσεων που αναλαμβάνουμε για την ανάπτυξη και την ενδυνάμωσή τους ήταν για εμάς μεγάλη χαρά να προσκαλέσουμε την ΚΑΕ Κολοσσός HHotelsκαι να δώσουμε το βήμα στους παίκτες, τους προπονητές και τους συνεργάτες μας να μοιραστούν τις εμπειρίες και τα βιώματα που διαμόρφωσαν την πορεία τους μέχρι σήμερα. Είμαστε λοιπόν ικανοποιημένοι που η σεζόν του 2021 ολοκληρώνεται με τόσο δημιουργικό τρόπο.»

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του ομίλου ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΑΕ, οι Βασίλης Ξανθόπουλος και Kim Tillie είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη ζεστή φιλοξενία και τις πολυτελείς εγκαταστάσεις του Amada Colossos Resort την περίοδο Αυγούστου – Οκτωβρίου 2021.

Η εκδήλωση έγινε με την υποστήριξη της Avocado Learning Experiences, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Λίγα λόγια για το AmadaColossosResort:

Το AMADA COLOSSOS RESORT είναι ένα premium sea front resort στην περιοχή της Καλλιθέας, Ρόδου με 699 πολυτελείς σουίτες και 17 τύπους δωματίων, 16 χώρους για φαγητό και ποτό, απευθείας πρόσβαση σε παραλία με γαλάζια σημαία, spa, γυμναστήριο και executive lounge, με στόχο την παροχή ζεστής, φιλικής και αυθεντικής φιλοξενίας. Προσφέρει ειδικά σχεδιασμένες ζώνες για ενήλικες και οικογένειες και 3 εξειδικευμένες συλλογές διαμονής, που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε επισκέπτη.