Σειρά επισκέψεων του Περιφερειάρχη στην Τήνο

Μετά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που συμμετείχε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, πραγματοποίησε  επίσκεψη στον οικισμό των Κιονίων.

Το πρόγραμμα των επισκέψεων για σήμερα, είχε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Τήνου καθώς και το Γήπεδο Ποδοσφαίρου.

Ο κ. Περιφερειάρχης  Γιώργος Χατζημάρκος με ανάρτηση του στα social media επισημαίνει :

Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Τήνου είναι μια ακόμα σχολική μονάδα που επισκευάστηκε με χρηματοδότηση της Περιφέρειας μέσα απο το δικό μας Ειδικό Πρόγραμμα Συντήρησης Σχολικών Μονάδων των νησιών μας. Όταν σχεδιάζαμε αυτό το Ειδικό Πρόγραμμα τον Οκτώβριο του 2015, πρώτοι και μόνοι στην Ελλάδα τότε, είχαμε μία μόνο φιλοδοξία : να βοηθήσουμε τους Δήμους μας στο δύσκολο έργο τους. Σήμερα, πήραμε μεγάλη χαρά στην Τήνο βλέποντας το αποτέλεσμα αυτής της πρωτοβουλίας, στην πράξη

Η πολιτική είναι κυρίως σχέδιο, πρωτοβουλία, δράση.

Αυτό το γήπεδο στην Τήνο, είναι ένα από τα δεκάδες γήπεδα των νησιών μας που πρασίνισε και έγινε ασφαλές μέσα από την δεύτερη πρωτοβουλία μας, μαζί τα σχολεία, που αφορά στο κτίσιμο του Ειδικού Προγράμματος Συντήρησης Αθλητικών Εγκαταστάσεων των νησιών μας.

Το δεύτερο μεγάλο θέμα, που παρά το γεγονός ότι ανήκει στις αρμοδιότητες των Δήμων μας, προχωρά με μία απλή κίνηση : το άπλωμα του χεριού για συνεργασία.
Απλή κίνηση, αλλά πολιτικά μοναδική και κοινωνικά πολύτιμη.

Τις επόμενες ημέρες, ο εργολάβος που ανέλαβε τον ηλεκτροφωτισμό του γήπεδού της Τήνου, πιάνει δουλειά