Στη Ρόδο το ανανεωμένο “Παναγιά Σκιαδενή”

Δείτε βίντεο από την εντυπωσιακή υποδοχή

Με ένα υπερθέαμα πυροτεχνημάτων η εταιρεία Dodekanisos Seaways, υποδέχθηκε το ανανεωμένο «Παναγιά Σκιαδενή» την Κυριακή 24 Οκτωβρίου στο λιμάνι της Ρόδου.

Μετά από 5 μήνες εργασιών στα ναυπηγεία του Πειραιά, το “Παναγιά Σκιαδενή” ετοιμάζεται από το Σάββατο 30 Οκτωβρίου να ξεκινήσει τα δρομολόγια του.

Στο πλοίο έχει γίνει ριζική ανακαίνιση όλων των εξωτερικών και εσωτερικών χώρων, καθώς και πλήρη συντήρηση όλων των μηχανικών μερών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια πατήστε ΕΔΩ

Δείτε την ανακοίνωση της εταιρείας:

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση υποδεχόμαστε πίσω στα Δωδεκάνησα το πλοίο μας «Παναγιά Σκιαδενή»!

Μετά από 5 μήνες εκτεταμένων εργασιών στα ναυπηγεία του Πειραιά, είναι και πάλι έτοιμο να μας ταξιδέψει με άνεση και ασφάλεια.

Συνολικά 250 άνθρωποι εργάστηκαν καθημερινά για την ριζική ανακαίνιση όλων των εξωτερικών και εσωτερικών χώρων, την πλήρη συντήρηση όλων των μηχανικών μερών και για πολλές ακόμη βελτιώσεις που θα απολαμβάνουν οι επιβάτες μας!

Ευχαριστούμε θερμά τον πλοίαρχο της εταιρείας μας Απόστολο Μπλάνα και το πλήρωμα μας, που υπερέβησαν εαυτό για να έρθει εις πέρας αυτό το μεγάλο έργο.

Επίσης, ευχαριστούμε την Επιθεώρηση Εμπορικών Πλοίων του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, καθώς και τον ιταλικό νηογνώμονα Rina για την άψογη συνεργασία και την αμέριστη υποστήριξη.

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στο ανανεωμένο «Παναγιά Σκιαδενή» και συνεχίζουμε, πάντα δίπλα στους ανθρώπους των νησιών μας!

 

 

https://www.facebook.com/watch/?v=487535315662736