Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσυκλέτας 27ο Classic Trophy στο νησί της Ρόδου 
Αθλητικά

Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσυκλέτας 27ο Classic Trophy στο νησί της Ρόδου 

 

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνδιοργανώνει με την Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσικλέτας και τον ΔΟΠΑΡ την εκδήλωση Classic Trophy.

Περισσότερες από 80 μοτοσυκλέτες θα καλύψουν 370 χιλιόμετρα του νησιού σε δύο ημέρες, δίνοντας στους αναβάτες την ευκαιρία να απολαύσουν τις ομορφιές του νησιού και στους Ροδίτες να δουν έναν ειδικό αγώνα μοτοσυκλετών.

Η Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσικλέτας, ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1990. Είναι η παλαιότερη Λέσχη Κλασικής Μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα και σήμερα απαριθμεί πάνω από 350 ενεργά μέλη.

Η Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσυκλέτας διοργανώνει στη Ρόδο από τις 28 έως τις 31 Οκτωβρίου το 27ο Classic Trophy, στο οποίο περιλαμβάνεται η αναβίωση της ανάβασης Φιλερήμου.

Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. και το VESPA Club Ρόδου.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσυκλέτας, αναφέρονται τα εξής:

«Μετά από ένα χρόνο απουσίας, το 27ο Classic Trophy έρχεται ανανεωμένο, μεγάλο σε διάρκεια, έτσι για να το ευχαριστηθούμε σε μέρος εξωτικό και όμορφο! Εκμεταλλευόμενοι φέτος την αργία της 28ης Οκτωβρίου, θα αναχωρήσουμε την παραμονή με το πλοίο για την όμορφη Ρόδο, όπου θα περάσουμε ένα ξεχωριστό τετραήμερο, με περιηγήσεις σε μοναδικά μέρη του νησιού.

 

Πρόγραμμα:

Αναχώρηση την Τετάρτη 27/10 από Πειραιά στις 19:00.

Άφιξη στην Ρόδο την Πέμπτη 28/10 στις 10:20. Ξενοδοχείο για τακτοποίηση, ξενάγηση στην εταιρεία FIDUSA BIKES, βόλτα με τις μοτοσυκλέτες σε κοντινό προορισμό για γεύμα, επιστροφή στην πλατεία δημαρχείου και ελεύθερο απόγευμα.

Παρασκευή 29/10 και Σάββατο 30/10: 27ο Classic Trophy το οποίο περιλαμβάνει την αναβίωση της ανάβασης Φιλερήμου (σε regularity μορφή) και 350 χιλιόμετρα συνδυάζοντας βουνό και θάλασσα. Το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία δημαρχείου θα πραγματοποιηθεί πάρτι με ζωντανή μουσική.

Κυριακή 31/10 ξενάγηση από επαγγελματία ξεναγό στις ομορφιές της παλιάς πόλης. Το μεσημεριανό γεύμα θα δοθεί στον Όμιλο Τένις Ρόδου, όπου θα γίνουν και οι απονομές του Classic Trophy, παρουσία των τοπικών αρχόντων του νησιού.

Αναχώρηση στις 17:00 και άφιξη στον Πειραιά την Δευτέρα 01/11 στις 08:00.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, την Παρασκευή και το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί έκθεση κλασικών μοτοσικλετών σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, τον Δήμο Ρόδου, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το VESPA CLUB Ρόδου».