Σκοπευτικό τετραήμερο στη Ρόδο
Αθλητικά

Σκοπευτικό τετραήμερο στη Ρόδο

Με ένα τετραήμερο εορταστικό πρόγραμμα ο Σκοπευτικός Σύλλογος Ρόδου και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θέλουν να «γεμίσουν» τις μπαταρίες των σκοπευτών, που λόγω πανδημίας έμειναν χωρίς διοργανώσεις.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκτός από σκοπευτικούς αγώνες, σεμινάρια πρώτων βοηθειών για αντιμετώπιση τραύματος από σφαίρα, σκοπευτικό σεμινάριο με τους πρωταθλητές Ελλάδος Ιωάννη Τυράκη, Αλέξανδρο Σκλάβη και Ιωάννη Στρεμμένο, σεμινάριο κριτών και εκπαιδευτών, τα εγκαίνια του σκοπευτηρίου WOODLAND παρουσία του προέδρου της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Αθανασίου Παπαγεωργίου και φυσικά ξεναγήσεις των αποστολών στην Μεσαιωνική Πόλη και στο νησί.
Με βάση τα στοιχεία που υπάρχουν οι δηλώσεις συμμετοχών έχει ξεπεράσει τα 180 άτομα με κύριο όγκο τα Δωδεκάνησα, αλλά και με συμμετοχές απ’ όλη την ηπειρωτική Ελλάδα και την Κρήτη.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο σκοπευτήριο WOODLAND, που βρίσκεται στις Καλυθιές, την Κυριακή το πρωί και αναμένεται να τους παρακολουθήσουν πολυάριθμοι φίλοι του αθλήματος, με ενδεχόμενο να παραβρεθεί και η ολυμπιονίκης μας Άννα Κορακάκη, η οποία έχει προσκληθεί.
Το Γραφείο Τύπου