Α.Καμπουράκης : "Το νησί μας προσέλκυσε μέχρι τώρα περισσότερους από 1.300.000 επισκέπτες από τις τουριστικές αγορές, κερδίζοντας μία σπουδαία νίκη"
Δήμος

Α.Καμπουράκης : “Το νησί μας προσέλκυσε μέχρι τώρα περισσότερους από 1.300.000 επισκέπτες από τις τουριστικές αγορές, κερδίζοντας μία σπουδαία νίκη”

Ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επισημαίνει τα εξής :

“Σε μία απαιτητική χρονιά, γεμάτη προκλήσεις, ο Ροδίτικος τουρισμός απέδειξε το δυναμισμό και την ελκυστικότητα του. Το νησί μας προσέλκυσε μέχρι τώρα περισσότερους από 1.300.000 επισκέπτες από τις τουριστικές αγορές, κερδίζοντας μία σπουδαία νίκη.

Στη μεγάλη τουριστική επιτυχία του νησιού μας, ο Δήμος Ρόδου συνέβαλε με τις δράσεις προβολής, με την Αντιδημαρχία Τουρισμού και την Αντιδημαρχία Πολιτισμού, με το Νέο Οργανισμό Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού, με την αποκατάσταση της αξιοπιστίας και της εμπιστοσύνης μας, με τους παγκόσμιους στρατηγικούς συνεργάτες που φέρνουν κόσμο στο νησί μας.

Βεβαίως, συνέβαλε και ο καθένας ξεχωριστά σε αυτό το άριστο αποτέλεσμα. Ο ξενοδόχος, ο τουριστικός πράκτορας, ο επιχειρηματίας/επαγγελματίας, ο εργαζόμενος, ο απλός πολίτης, όλοι έχουν τη δική τους, εξίσου σημαντική συνεισφορά.

Ο Τουρισμός είναι ομαδικό άθλημα. Αποτελεί την ατμομηχανή της τοπικής μας οικονομίας, πηγή ευημερίας και προόδου και η σημερινή μέρα είναι μέρα χαράς και αισιοδοξίας, καθώς αποδεικνύεται πώς οι Ροδίτες και οι Ροδίτισσες, θέλουν, ξέρουν και μπορούν να κερδίζουν ενωμένοι!

Με το ίδιο ομαδικό πνεύμα της φετινής νίκης, πρέπει να συνεχίσουμε να απαντάμε στις προκλήσεις των Καιρών, για να σχεδιάσουμε το βιώσιμο Τουρισμό για τη Ρόδο του 21ου αιώνα! ”