Συνάντηση με υπουργούς θα έχει ο Φιλήμονας Ζαννετίδης σε Αθήνα και Κω
Περιφέρεια

Συνάντηση με υπουργούς θα έχει ο Φιλήμονας Ζαννετίδης σε Αθήνα και Κω

Διήμερο ταξίδι σε Αθήνα και Κω πραγματοποιεί αύριο ο αντιπεριφερειάρχης Φιλήμονας Ζαννετίδης ανταποκρινόμενος στις προσκλήσεις που του έχουν σταλεί.
Στην Αθήνα θα παραστεί σε εκδήλωση του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής πολιτικής Κωνσταντίνου Μπαγινέτα, στην οποία θα παρευρεθούν ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιος Λιβανός, οι υφυπουργοί και οι γραμματείς του υπουργείου, καθώς και η πλειάδα των αντιπεριφερειαρχών Πρωτογενούς Τομέα.
Όπως γίνεται αντιληπτό η συζήτηση θα επικεντρωθεί στα θέματα που απασχολούν τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους, τους αλιείς και τους μελισσοκόμους, που κατά περιοχή αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα. Ο κ. Ζαννετίδης θα επιδιώξει να αναλύσει περαιτέρω τα δίκαια αιτήματα που ήδη έχουν σταλεί στον υπουργό και τους επιτελείς του, με στόχο να γίνουν αποδεκτά.
Την Τετάρτη ο αντιπεριφερειάρχης θα μεταβεί στην Κω, όπου θα παραστεί σε εκδήλωση που διοργανώνει η Ένωση Ξενοδόχων Κω με θέμα «Αγροτικά Προϊόντα και τουρισμός: Από την θεωρία στην πράξη».
Η Ένωση Ξενοδόχων Κω στα πλαίσια των δράσεων της για την σύνδεση του πρωτογενή τομέα με τον τουρισμό διοργανώνει ένα workshop, κατά την διάρκεια του οποίου θα μιλήσει και ο κ. Ζαννετίδης, αλλά και η Υφυπουργός Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη.
Στην εκδήλωση θα παραστούν και φοιτητές του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιούν εκπαιδευτική επίσκεψη στο νησί και κάνουν μεταπτυχιακές εργασίες πάνω στο θέμα «Τουρισμός και Τοπική Ανάπτυξη» και με ειδικό μάθημα «Γαστρονομικός Τουρισμός- Αγροδιατροφή».
Μετά την εκδήλωση θα ακολουθήσει συνάντηση και συζήτηση με την υφυπουργό και μελών της Ένωσης Ξενοδόχων Κω για γενικότερα θέματα τουρισμού.
Το Γραφείο Τύπου