Οργή με τις δηλώσεις του θείου του γυναικοκτόνου “Λάτρευε την Ντόρα, δεν ήταν τέρας” (video)
Αστυνομικό

Οργή με τις δηλώσεις του θείου του γυναικοκτόνου “Λάτρευε την Ντόρα, δεν ήταν τέρας” (video)

Σοκάρουν τα λεγόμενα του θείου του δράστη της δολοφονίας της 32χρονης Δώρας  , που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Την δήλωση μετέδωσε το “Πρωινό” του ΑΝΤ1.

Ο άνδρας είπε το εξής: “Το παιδί δεν είναι το τέρας που το παρουσιάζουν. Λένε για ένα σπίτι πολλών χιλιάδων ευρώ, αλλά το σπίτι που λένε είναι το σπίτι της πρώην γυναίκας του.

Ο ανιψιός μου ήταν παθιασμένος με τη σχέση του  όπως πρέπει να είναι ο καθένας με τη σχέση του όταν είναι ερωτευμένος. Και η καθεμία από εσάς πρέπει να σέβεται αυτό που ο καθένας μας προσφέρει, περισσότερο και από το περισσότερο. Και όχι όταν σας φτιάξουμε και τα σπίτια και τις δομές που θέλετε και μετά να λέτε ‘’α τώρα θέλω και την ελευθερία μου και τέτοια’’”

Και προσέθεσε: “Για να φτάσει στο σημείο να αυτοκτονήσει ο ανιψιός μου πρέπει να την λάτρευε. Δεν δικαιολογώ καμία πράξη βίας, αλλά δεν μπορεί να παρουσιάζεται όλους τους φονιάδες όπως τους παρουσιάζετε τον τελευταίο καιρό, σαν τέρατα”

Και κατέληξε: “Δεν είστε όλες οι γυναίκες θύματα. Δεν είστε όλες άγγελοι. Είστε κι εσείς που απ’ έξω είστε κούκλες και από μέσα είστε… μια άλλη λέξη”

Ρόδος – “Τη σκότωσε από τη μεγάλη του αγάπη”

Ο πατέρας του δολοφόνου μιλώντας στον ALPHA είπε ότι “ο γιος μου ό,τι έκανε ήταν από την μεγάλη του αγάπη”.

Ζητάω συγγνώμη από τους γονείς της. Τους συμμερίζομαι. Λυπάμαι όμως και τον εαυτό μου και την γυναίκα μου. Ζούμε ένα δράμα, πονάω.

Για τις καταγγελίες σχετικά με βίαιη συμπεριφορά και σε πρώην συντρόφους του, είπε ότι όλα είναι αερολογίες. “Όλα θα βγουν στην φόρα”, είπε.

“Δεν θα μιλήσω τώρα για τις άλλες γυναίκες…”, είπε χαρακτηριστικά. για τις άλλες γυναίκες που φέρεται να είχαν καταγγείλει τον 40χρονο.

 

debater.gr