Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης : Με 128 αθλητές και αθλήτριες απ’ όλο τον κόσμο θα διεξαχθεί το I.T.F. Junior Rhodes Cup U18
Αθλητικά

Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης : Με 128 αθλητές και αθλήτριες απ’ όλο τον κόσμο θα διεξαχθεί το I.T.F. Junior Rhodes Cup U18.

Με 128 αθλητές και αθλήτριες απ’ όλο τον κόσμο θα διεξαχθεί το I.T.F. Junior Rhodes Cup U18.

Στο διεθνές τουρνουά, που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης από 25 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, θα συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες από 24 χώρες του κόσμου και από τέσσερις ηπείρους.

Στο τουρνουά θα πάρουν μέρος συμμετέχοντες από τις εξής χώρες: Ελλάδα, Κύπρος, Τουρκία, Δανία, Σλοβενία, Ιταλία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Ισπανία, Αγγλία, Σιγκαπούρη, Ρωσία, Τσεχία, Σερβία, Νησιά Φίτζι, Ελβετία, Αίγυπτος, Ιορδανία, Ισραήλ, Κίνα, Ρουμανία, Ολλανδία, Γαλλία και Πολωνία.

Στο διεθνές τουρνουά θα συμμετέχουν αθλητές από την Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική και την Ωκεανία, οι οποίοι και θα διαφημίσουν τη Ρόδο σε όλο τον κόσμο.

Το I.T.F. Junior Rhodes Cup U18 είναι έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του και τα πάντα είναι έτοιμα για τη διοργάνωση στην οποία ο Ρ.Ο.Α., η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. και η Ε.Φ.Ο.Α. θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να φέρουν και πάλι τη Ρόδο στο επίκεντρο του παγκόσμιου τένις.