"Είδαμε τη γυναίκα αιμόφυρτη" Η πρώτη μαρτυρία από την εν ψυχρώ δολοφονία
Αστυνομικό

“Είδαμε τη γυναίκα αιμόφυρτη” Η πρώτη μαρτυρία από την εν ψυχρώ δολοφονία

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία της Ρόδου από την εν ψυχρώ δολοφονία 30χρονης γυναίκας από πυροβολισμούς. Ο δράστης αυτοκτόνησε.
Ανάστατη η τοπική κοινωνία της Ρόδου μετά τη δολοφονία μιας 30χρονης γυναίκας έξω από το σπίτι της.
Ο δράστης φέρεται ότι είχε στήσει ενέδρα στο θύμα, το πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και στη συνέχεια επέστρεψε σπίτι του όπου αυτοκτόνησε.
Στο MEGA μίλησε μάρτυρας που βρέθηκε στο σημείο, μόλις ακούστηκαν οι πυροβολισμοί.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «ακούστηκαν δύο πυροβολισμοί γύρω στις 14:55. Έχω κατάστημα εκεί (κομμωτήριο), βγήκαμε έξω. Είχε περάσει ένα αυτοκίνητο που πυροβόλησε μία γυναίκα σε ένα άλλο αυτοκίνητο».
Ο μάρτυρας περιγράφει όσα αντίκρισε, λίγο μετά τους πυροβολισμούς: «Είδαμε τη γυναίκα αιμόφυρτη, δίπλα από το αμάξι. Το ασθενοφόρο ήρθε πολύ γρήγορα σε 2-3 λεπτά. Εκεί ήταν το σπίτι που έμενε η γυναίκα, η οποία είναι εκπαιδευτικός από το νησί».
Ο μάρτυρας επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, σύμφωνα με τις οποίες η γυναίκα διατηρούσε σχέση με τον άνδρα, ωστόσο, χώρισε πριν από περίπου έναν μήνα.
Η Ασφάλεια της Ρόδου πήρε πληροφορίες από τους συγγενείς του θύματος και έμαθε για την σχέση που είχε μαζί με τον δράστη, για δύο μήνες, αναφέρει το MEGA.
Ο δράστης φέρεται ότι την περίμενε έξω από το σπίτι της και όταν εκείνη βγήκε για να πάει στο σχολείο όπου εργαζόταν, την πυροβόλησε δύο φορές με καραμπίνα.
Σύμφωνα με τον μάρτυρα, και ο άνδρας που αυτοκτόνησε ήταν από τη Ρόδο.