"Festival Of Speed Rhodes" 2021 | 17 - 19 Σεπτεμβρίου.
Ρόδος

Σπάνια supercars στη Ρόδο για το SpeedSector Festival of Speed!

Το Festival of Speed θα διεξαχθεί για μια ακόμη φορά στο νησί της Ρόδου, από 17 Σεπτεμβρίου έως και τις 19 Σεπτεμβρίου.

Για 4η χρονιά η πολυπληθέστερη και λαοφιλέστερη εκδήλωση του νησιού της Ρόδου είναι εδώ.
“Festival Of Speed Rhodes” 2021 | 17 – 19 Σεπτεμβρίου.
Μία συνδιοργάνωση του Speedsector της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Δήμο Ρόδου, ΔΟΠΑΡ, ΠΡΟΤΟΥΡ, την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου.
Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου στις 18:00 στον Φάρο Αγίου Νικολάου!

 

Η ομάδα Speedsector έρχεται για 4η συνεχόμενη χρονιά στο νησί μας, και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την υποστήριξη του δήμου Ρόδου, του ΔΟΠΑΡ, του ΠΡΟΤΟΥΡ, του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου, διοργανώνει μια μοναδική εκδήλωση για το αυτοκίνητο.

Porsche, Lamborghini, Audi R8, Maserati, Ferrari, mercedes, είναι μόνο κάποια από τα αυτοκίνητα που θα κινηθούν αυτές τις μέρες στους δρόμους του νησιού μας, ενώ το event θα λάβει χώρα αύριο, 18 Σεπτεμβρίου στον Φάρο του Αγίου Νικολάου στις 6 το απόγευμα, όπου θα μπορούν  οι συμπολίτες μας να δουν από κοντά τα υπέροχα οχήματα.

Μια εκδήλωση με κοσμοπολίτικο χαρακτήρα που προβάλει το νησί της Ρόδου ως κορυφαίο τουριστικό προορισμό συνδέοντας την ομορφιά του φυσικού τοπίου και τις υψηλού επιπέδου τουριστικές υποδομές με ένα απαιτητικό κοινό και τον «μηχανοκίνητο» τουρισμό, ένα είδος που γνωρίζει άνθιση πανευρωπαϊκά