Ο Εμπορικός Σύλλογος Κρεμαστής  ευχαριστεί δημόσια τον Περιφερειάρχη Γ. Χατζημάρκο που έσκυψε πραγματικά  στο πρόβλημα  των κατοίκων και του εμπορικού κόσμου της Κρεμαστής και κάνει πράξη την δέσμευσή του για καινούργια γέφυρα"
Περιφέρεια

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κρεμαστής  ευχαριστεί δημόσια τον Περιφερειάρχη Γ. Χατζημάρκο που κάνει πράξη την δέσμευσή του για καινούργια Γέφυρα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κρεμαστής  αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει  δημόσια τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ .Γιώργο Χατζημάρκο  που έσκυψε πραγματικά  στο πρόβλημα  των κατοίκων και του εμπορικού κόσμου της Κρεμαστής και κάνει πράξη την δέσμευσή του για καινούργια γέφυρα.
Σήμερα 16 Σεπτεμβρίου 2021 ξεκίνησαν οι εργασίες.
   Η νέα γέφυρα  θα δώσει λύση μια για πάντα στα προβλήματα που υπάρχουν εδώ και πάρα πολλά χρόνια και ταλαιπωρούν το χωριό μας και φυσικά όλο το νησί και αυτούς που το επισκέπτονται.
Προσωπικά χαίρομαι ιδιαίτερα  γιατί η γέφυρα από τότε που είχε φτιαχτεί δεν μπήκε κάνεις στον κόπο ούτε καν να την βάψει. Πόσο μάλλον να φτιαχτεί καινούργια. Πάντα όμως την είχαν σαν  παίγνιο στην προεκλογική εκστρατεία τους όσοι πέρασαν από την τοπική αυτοδιοίκηση και την περιφέρεια.
 Από τότε που ο κ. Γιώργος Χατζημάρκος ανέλαβε την ευθύνη της Περιφέρειας, τα λόγια τα μετατρέπει πράξεις και έργα που τα πραγματοποιεί.
Μετά από πολλά χρόνια, μπορούμε να βλέπουμε το μέλλον του τόπου μας και των επιχειρήσεών μας με αισιοδοξία, αφού υπάρχει ένας Περιφερειάρχης που απέδειξε ότι πραγματικά νοιάζεται.
Ο Πρόεδρος του εμπορικού Συλλόγου  Κρεμαστής
Μιχάλης Δραμουντανής