Γ.Χατζημάρκος : "Οι εραστές του μετρητού αρνητές της διαφάνειας"
Περιφέρεια

Γ.Χατζημάρκος : “Οι εραστές του μετρητού αρνητές της διαφάνειας” (Ηχητικό)

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος σε Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα είπε τα παρακάτω :

Γιώργος Χατζημάρκος για τις χρεωστικές κάρτες:
“Ο δημόσιος διάλογος έχει υποβαθμιστεί με ένα φρικτό τρόπο. Το τελευταίο διάστημα βρήκανε τις χρεωστικές κάρτες που αποφασίσαμε σαν διοίκηση του Αναπτυξιακού Οργανισμού της Περιφέρειας να εκδώσουμε. Τι είναι οι χρεωστικές κάρτες; Είναι ο έλεγχος ανά πάσα στιγμή, η κατάργηση των μετρητών, η διασταύρωση των στοιχείων ανά πάσα στιγμή. Είναι ο δρόμος που έχει επιλέξει ο σύγχρονος κόσμος για να πατάξει φαινόμενα πάσης φύσεως. Όλες οι χώρες, όλοι οι οργανισμοί πηγαίνουνε στο πλαστικό χρήμα γιατί αφήνει μόνιμα ίχνη και γιατί δίνει τη δυνατότητα της διασταύρωσης στους ελεγκτικούς μηχανισμούς Αυτή είναι η απόφαση που πήρε το διοικητικό συμβούλιο του Αναπτυξιακού Οργανισμού της Περιφέρειας “Κ2”.
Και είδαμε να ξεσηκώνoνται για ακόμη μια φορά, οργανωμένα, οι εραστές του μετρητού, που – το μετρητό – περιλαμβάνει διεθνώς και την έννοια του μαύρου χρήματος.
Οι εραστές του μετρητού ξεσήκωσαν θύελλα διαμαρτυριών, γιατί οι περισσότεροι από αυτούς και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης ανήκαν σε μια δημοτική αρχή που, όταν πήγανε οι ελεγκτικές αρχές να ελέγξουν, του είπαν ότι η… πλημμύρα τους πήρε τα εντάλματα! Αυτά για τον κ.Γλυνό και τη ασθενή μνήμη του περί της δυνατότητας ελεγκτικών μηχανισμών. Ξέρουμε ποιους και γιατί τους έχουμε απέναντι μας. Θα συνεχίσουμε να τους έχουμε και θα συνεχίσουμε να υψώνουμε το τοίχος της δημιουργικότητας που τους ευνουχίζει πολιτικά».
Ακούστε