Στο Παλέ ντε Σπορ της Καλλιθέας θα διεξαχθεί το Σάββατο το παιχνίδι κυπέλλου Κολοσσός-Ολυμπιακός
Αθλητικά

Στο Παλέ ντε Σπορ της Καλλιθέας θα διεξαχθεί το Σάββατο το παιχνίδι κυπέλλου Κολοσσός-Ολυμπιακός

Στο Παλέ ντε Σπορ θα διεξαχθεί οριστικά η αναμέτρηση του Κολοσσού με τον Ολυμπιακό (Σάββατο 19:00).

Με ανακοίνωση του ο Κολοσσός αναφέρει ότι ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των ”θαλασσί”: Μετά από 18 μήνες οι φίλαθλοι επιστρέφουν στα γήπεδα! Ο Κολοσσός H Hotels βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η προπώληση των εισιτηρίων του εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό, για την Β’ Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, ξεκινάει.

ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 Σεπτεμβρίου στις 19:00 Κ. Γ. Καλλιθέας

Τιμές εισιτηρίων:

Basic (Πέταλο Α & Β) 20€
Premium (Θύρες 1-2-3-4) 30€
VIP Gold 50€
VIP Πολυθρόνα Β’ Σειρά 50€
VIP Πολυθρόνα Α’ Σειρά 100€
Οι θέσεις των φιλάθλων του Ολυμπιακού βρίσκονται στη Θύρα 3.
Λόγω του περιορισμού του 5% για μη εμβολιασμένους ανήλικους έως και δεκαεπτά (17) ετών, δεν είναι δυνατή η έκδοση παιδικών εισιτηρίων.

Υγειονομικό Πρωτόκολλο

Η KAE Κολοσσός H Hotels επισημαίνει στους φιλάθλους της πως, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία ισχύουν τα κάτωθι ως προς τους όρους προσέλευσής σας στον αγώνα:

-Οι κάτοχοι κάρτας διαρκείας ή απλού εισιτηρίου οφείλουν να προσέρχονται στο γήπεδο με το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης κατά τους έξι τελευταίους μήνες, το οποίο θα επιδεικνύουν στους προελέγχους, μαζί με το έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, διαβατήριο ή άδεια παραμονής).
-Το εισιτήριο ή το εισιτήριο διαρκείας δεν μεταβιβάζεται σε φίλαθλο που δεν αναγράφεται το όνομά του στο εισιτήριο ή στο διαρκείας.
Σχετικά με την είσοδο των ανήλικων φιλάθλων στο γήπεδο:
* Η είσοδος των ανηλίκων δεκατρία (13) έως και δεκαεπτά (17) ετών, θα γίνεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα
* για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.
– Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν έχει στην κατοχή του έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση και η ακύρωση του εισιτηρίου δεν θα μπορεί να πραγματοποιηθεί.
-Οι φίλαθλοι κατά την είσοδό τους, αλλά και κατά την παραμονή τους στο γήπεδο πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα.
– Οι θύρες θα είναι ανοικτές δύο (2) ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο.
*Υπενθυμίζεται ότι η δυνατότητα παρουσίας θεατών υφίσταται αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους θεατές ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο και έως πέντε (5%) του μέγιστου επιτρεπτού αριθμού θεατών για μη εμβολιασμένους ανήλικους έως και δεκαεπτά (17) ετών.
Υπενθυμίζουμε ότι για την αγορά του κάθε εισιτηρίου, χρειάζεται απαραίτητα ο αριθμός ΑΜΚΑ ή ο αριθμός διαβατηρίου ή η άδεια παραμονής και ο κάθε φίλαθλος να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα.
Προτείνουμε στους φιλάθλους της ομάδας μας να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριό τους, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία και καθυστέρηση την ημέρα του αγώνα.

ΤΡΟΠΟΣ ΑΓΟΡΑΣ
Η πώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω τρόπους:
– Online από το viva.gr.
– Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τα γραφεία της ΚΑΕ (Πλατεία Βρούχου, τηλ. 2241022261) και ΑΥΣΤΗΡΑ τις ώρες 12:00 – 15:00.
-Τα εκδοτήρια του γηπέδου θα ανοίξουν ΜΟΝΟ εάν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια και θα βγει σχετική ανακοίνωση.