Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου

Απάντηση του Γραφείου Τύπου της ΠΝΑΙ σε δημοσίευμα σχετικά με την ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ

0

Απάντηση του Γραφείου Τύπου της ΠΝΑΙ σε δημοσίευμα σχετικά με την ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ

 

Δεν έχει πάτο το βαρέλι της ανηθικότητας και της δημοσιογραφικής αγυρτείας
Δεν έχει πάτο το βαρέλι της ανηθικότητας και της δημοσιογραφικής αγυρτείας. Τελευταίο αφήγημα της νοσηρής φαντασίας τους και της δολιότητας τους, η δήθεν εμπλοκή του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου σε απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που αφορά την νομιμότητα του φακέλου της ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ.
Η αβυσσαλέα εμπάθεια και εμμονή κατά του προσώπου του Γιώργου Χατζημάρκου, τους έχει οδηγήσει στην απώλεια και του ελάχιστου ψήγματος ηθικής, λογικής και ευπρέπειας που επιβάλουν οι κανόνες της δημοσιογραφίας σε περιβάλλον σεβασμού νόμων και δεοντολογίας.
Ό,τι πιο ψευδές, συκοφαντικό και κακόβουλο, στον κατήφορό τους, γίνεται εργαλείο. Δυστυχώς, δεν μας εκπλήσσει ο κατήφορος των υπηρετών του ψεύδους, της παραπληροφόρησης και της συκοφαντίας.
Η υστερία που τους χαρακτηρίζει σε κάθε τους λέξη, δεν θα μείνει αναπάντητη.
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟ H πρωτη Έκδοση κοινοποίησε ένα σύνδεσμο. 42Î. nae ΡΟΔΟΣ ΠΟΣΟ ΠιΟ ΑΝΗΘΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ NA ΑΝΤΕΞΕΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ o ΤΟΠΟΣ PROTIEKDOSI.NEWS Χατζημάρκο μαζέψου, η ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ είναι απόλυτα νόμιμη, θα γίνει χαμός"
Το Γραφείο Τύπου

Leave A Reply