Βιασμός παιδιού από τον αδελφό του Στην Λέρο μεταφέρεται ο ενήλικας
Αστυνομικό

Βιασμός παιδιού από τον αδελφό του Στην Λέρο μεταφέρεται ο ενήλικας

Την μεταφορά του 18χρονου Έλληνα, κατηγορούμενου για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, τέλεση γενετήσιων πράξεων με ανήλικο που έχει συμπληρώσει τα 12 έτη αλλά όχι τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενδοοικογενειακή απειλή και γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και δη αδελφών, από τον ξενώνα «Μελίτη» στον Αρχάγγελο, όπου φιλοξενείται, στο Θεραπευτήριο – Ψυχιατρείο Λέρου αποφάσισε με βούλευμα που εξέδωσε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Ο κατηγορούμενος έχει ήδη παραπεμφθεί σε δίκη ενώπιον του Τριμελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Ρόδου. Με άλλο βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου έχει αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης προσέγγισης ανηλίκων και κυρίως του αδελφού του αλλά και της παρακολούθησής του από ιατρούς κλινικής ψυχοκινητικής αποκατάστασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δημιούργησε προβλήματα κατά την παραμονή του στον ξενώνα και κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά του στο ψυχιατρείο Λέρου.

Στην ίδια υπόθεση κατηγορούμενος για συνέργεια στην τέλεση γενετήσιων πράξεων με ανήλικο, που έχει συμπληρώσει τα 12 έτη αλλά όχι τα 14 έτη, είναι και ένας 18χρονος φίλος του.

Ο 18χρονος παρουσία της συνηγόρου του κ. Στεφανίας Καρακατσάνη ομολόγησε την αιμομιξία αλλά αρνήθηκε τον βιασμό ισχυριζόμενος ότι όσα έγιναν με τον 13χρονο αδελφό του, έγιναν με την συναίνεσή του!

Αρνήθηκε μάλιστα ότι ο ίδιος άσκησε βία, ενώ ισχυρίστηκε ότι είναι ο ίδιος θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

 

Με πληροφορίες  ant1news.gr      dimokratiki.gr