Χωρίς πάτο το βαρέλι της δημοσιογραφικής αγυρτείας
Περιφέρεια

Χωρίς πάτο το βαρέλι της δημοσιογραφικής αγυρτείας

Με ανάρτησή του στο facebook, το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, απαντά σε ψευδές δημοσίευμα σε ιστοσελίδα:

“Δεν έχει πάτο το βαρέλι της δημοσιογραφικής αγυρτείας της γνωστής παρέας.
Μια ομάδα διακινητών ψευδών ειδήσεων, σκοπίμως και εν γνώσει τους, που καθημερινά επιδίδονται στην διαστρέβλωση της αλήθειας, για να πλήξουν την Περιφέρεια και προσωπικά τον Περιφερειάρχη.
Μαρτίνης, Ρόγκας, Μπαράκας και Κόκκινος, σε συνεργασία με συγκεκριμένους συμβούλους της παράταξης Γλυνού, προσπαθούν πάση θυσία να κατασκευάσουν ένα ψέμα, που να εξυπηρετεί τις εμμονές τους.
Στο βαρέλι που έχουν κλειστεί όλοι αυτοί, δεν υπάρχει πάτος. Όπως δεν υπάρχει φρένο και στην κάθοδό τους. Στην περίπτωσή τους, υπάρχει συνεχώς και πιο κάτω. Τα πάντα προσπαθούν να αλέσουν στην κρεατομηχανή που έχουν στήσει για την εξαφάνιση του «εχθρού».
Δεν το καταφέρνουν και έχουν εκτροχιαστεί πλήρως. Δεν είναι απλή εμπάθεια, είναι λύσσα. Μιζέρια, μίσος, τοξικότητα, απίθανος κομπλεξισμός.
Αυτό που στο τέλος μένει, είναι αηδία από τη δυσωδία τους, καθώς στα χέρια τους, δημοσιογραφία και πολιτική βουλιάζουν όλο και πιο βαθειά στα λύματα της ανθρώπινης κακεντρέχειας”.