Λέμε και καμιά ανοησία για να περάσει η ώρα και την σβήνουμε μετά!
Περιφέρεια

Λέμε και καμιά ανοησία για να περάσει η ώρα και την σβήνουμε μετά!

Συμμετέχεις στα κοινά και υποτίθεται ότι γνωρίζεις τα θέματα για τα οποία τοποθετείσαι δημόσια.

Αυτό τουλάχιστον είναι ο κανόνας που η κοινωνία πιστεύει ότι ισχύει.

Όχι σε όλες τις περιπτώσεις όμως.

Την περίπτωση της “χορωδίας” των ατόμων που ζουν για να κατηγορήσουν και να διαβάλλουν, σε μόνιμη βάση, την έχουμε επισημάνει.

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νικόλαος Γερονικόλας δεν χάνει ευκαιρία να κατηγορήσει την Περιφερειακή αρχή και για οποιονδήποτε λόγο. Όταν λέμε για οποιονδήποτε λόγο, το εννοούμε.

Πολύ συχνά δεν έχει καμία σημασία αν αναφέρεται σε αρμοδιότητα της Περιφέρειας, φτάνει να πετάξει την κατηγορία στην Περιφέρεια.

Εκτίθενται, δεν εκτίθενται, φαίνεται να μην τους ενδιαφέρει κιόλας.

Να κατηγορήσουν την Περιφέρεια θέλουν και τίποτα άλλο.

Σε χθεσινό δημοσίευμα-ανάρτηση για την αποκομιδή των απορριμμάτων στο νησί της Ρόδου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νικόλαος Γερονικόλας, σχολίασε το εξής :

“Για να είμαστε και λίγο δίκαιοι, άλλος προεδρεύει τον φορέα που διαχειρίζεται τα στερεά απόβλητα. Μήπως λοιπόν η δυσοσμία των σκουπιδιών προέρχεται εκτός Δήμου ; ”

Πόσο άσχετος μπορεί να είναι κανείς για να σχολιάσει, σε άρθρο που αναφέρεται στην αποκομιδή, κάτι τέτοιο ή πόσο τυφλωμένος για να διαδώσει το ψέμα ότι στην αποκομιδή των απορριμμάτων μπορεί να έχει σχέση οποιοσδήποτε άλλος φορέας πλην του οικείου Δήμου ;

Η άσχετος ή επικίνδυνος, μόνο, μπορεί να είναι όποιος ισχυρίζεται δημόσια κάτι τέτοιο. Αλλά, στην περίπτωση της λάσπης κατά του Περιφερειάρχη, αυτά είναι λεπτομέρειες για τα μέλη της γνωστής “χορωδίας”.

Κάποια παιδιά δεν έχουν καταλάβει ότι ως πολιτικά φαιδροί, μόνο διασκεδαστές μπορεί να είναι και σίγουρα όχι πολιτικοί.

 

ΥΓ: Γράφοντας και σβήνοντας, δεν αθωώνεσαι. Αν είσαι πολιτικά έντιμος, ζητάς συγνώμη με τον ίδιο τρόπο που δημόσια τοποθετήθηκες.