Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κρεμαστή από 13 έως 23 Αυγούστου

0

Ανακοινώνεται ότι, λόγω των Θρησκευτικών και Πολιτιστικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν κατά την περίοδο του εορτασμού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην περιοχή της Κρεμαστής, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων επί της Λεωφόρου Ελευθερίας και συγκεκριμένα από τον Ιερό Ναό της Κοίμησης Θεοτόκου έως τη γέφυρα Ασωμάτων ως εξής:

Στην Κρεμαστή Ρόδου το χρονικό διάστημα από 13 έως 23.08.2020 κατά τις ώρες από 19.00’ έως 01.00’ της επομένης ημέρας, καθημερινά δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων επί της Λεωφόρου Ελευθερίας και συγκεκριμένα από τον Ιερό Ναό της Κοίμησης Θεοτόκου έως τη γέφυρα Κρεμαστής, λόγω θρησκευτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της επαρχ. οδού Κρεμαστής – Μαριτσών και τη συμβολή της προς τον Αερολιμένα Ρόδου. Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την ομαλή – ασφαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων και την αποτροπή κυκλοφοριακών προβλημάτων, να συμμορφώνονται με την οδική σήμανση και συνεργάζονται με τους ρυθμιστές της κυκλοφορίας.

Leave A Reply