Ρόδος: προφυλακιστέος ο άνδρας που μαχαίρωσε τη σύζυγό του
Αστυνομικό

Ρόδος: Προφυλακιστέος ο άνδρας που μαχαίρωσε τη σύζυγό του

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε σήμερα το μεσημέρι, ο 47χρονος που το βράδυ του περασμένου Σαββάτου επιχείρησε να σκοτώσει την 36χρονη σύζυγό του, επειδή αυτή του ζήτησε να χωρίσουν.

Όπως έγινε γνωστό, ο 47χρονος απολογούμενος ισχυρίστηκε πως αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα για τα οποία ελάμβανε φαρμακευτική αγωγή την οποία έχει σταματήσει και πως εξαιτίας αυτού έγινε και η έκρηξη σε βάρος της συζύγου του.

Ο ίδιος δήλωσε μετανιωμένος, ζήτησε συγγνώμη και ισχυρίστηκε πως δεν μπορούσε να διαχειριστεί το γεγονός πως η 36χρονη θα τον εγκατέλειπε και θα του έπαιρνε τα παιδιά.

Ο άντρας κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, για παραβίαση περιοριστικών όρων, για οπλοφορία και οπλοχρησία και για απειλή εις βάρος συζύγου.

Ο 47χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του ΑΤ Ιαλυσού το βράδυ της 31ης Ιουλίου 2021 διότι μαχαίρωσε την 36χρονη σύζυγό του, υπήκοο Αλβανίας.

Χθες απολογούμενος ισχυρίστηκε ότι έχει απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά αλλά πάσχει από ψυχική πάθηση και ότι δεν θυμάται απολύτως τίποτε από τα όσα έλαβαν χώρα μεταξύ του ίδιου και της συζύγου του.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα ο 47χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.