Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου

Αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες συναυλίες για το 9ο Rhodes Summer Festival

0

ΟΤΑΝ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινό και την τοπική κοινωνία ο Ραδιοφωνικός σταθμός Μελωδία Ρόδου 103,7 & ο όμιλος Fantasia Music , ανακοίνωσαν την ματαίωση της προγραμματισμένης για τις 30 Ιουλίου συναυλίας του συγκροτήματος των Πύξ Λαξ στο Οικονομίδειο γήπεδο Ιαλυσού.

Η άνοδος των κρουσμάτων στο νησί αναγκάζει όλους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στη τήρηση των μέτρων και στην αποφυγή συνωστισμού,εξασφαλίζοντας έτσι την ασφάλεια των πολιτών και την αποφυγή διασποράς του ιού .

Η ματαίωση της συναυλίας παρά τη μεγάλη ανταπόκριση αποτελεί μονόδρομο για τους διοργανωτές που επ ουδενί θα έθεταν σε δεύτερη μοίρα την προστασία των θεατών,στη δύσκολη αυτή επιδημιολογικά εποχή. Όλες οι προγραμματισμένες συναυλίες για το 9ο Rhodes Summer Festival,αναβάλλονται για το 2022 με την ευχή να έχουμε επιστρέψει στην κανονικότητα που χάσαμε εδώ κι 1 ½ χρόνο ώστε να μπορούμε ελεύθεροι& όρθιοι ν` απολαύσουμε την τέχνη στη ζωή μας .

Τα προπωλημένα εισιτήρια θα εξαργυρώνονται στα σημεία αγοράς τους ( φυσικό σημείο προπώλησης ή διαδικτυακά στο Viva.gr )

Comments are closed.