Εκδηλώσεις

Οι Πυξ Λαξ στη Ρόδο Παρασκευή 30/07 Rhodes Summer Festival

Δύο νέους παραγωγούς με μακρόχρονη πορεία και εμπειρία καλωσορίζει ο Μελωδία Ρόδου 103,7 στο πρόγραμμα του.
Πρόκειται για τη Ρένα Παυλάκη και τον Τάσο Μουσέλη 
Η Ρένα θα παρουσιάζει μια μουσική εκπομπή κάθε Σάββατο στις 11 .00 π.μ. και θα παραδίδει τη σκυτάλη στο Τάσο για τη δική του δίωρη εκπομπή στις 12.00 .
Η πρεμιέρα των εκπομπών θα γίνει το Σάββατο 31 Ιουλίου όπου θα μεταφέρουν και το κλίμα της συναυλίας των Πυξ Λαξ που θα πραγματοποιηθεί το προηγούμενο βράδυ.
Με αφορμή την επερχόμενη συναυλία ο Μελωδία Ρόδου παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στη 30χρονη πορεία του συγκροτήματος με κείμενα , επιλογές και παρουσίαση της Ρένας Παυλάκη, την Κυριακή στις 18.00μ.μ. και σε επανάληψη την Τετάρτη 28 Ιουλίου στις 16.00μ.μ.Ραδιοφωνική επιμέλεια Δημήτρης Μίχαλος .

Οι Πυξ Λαξ έρχονται στη πόλη της Ρόδου, για να μας θυμίσουν «Τι είναι αυτό που μας ενώνει» και να μας ταξιδέψουν σε παλιά γνώριμα μονοπάτια. Μας προσκαλούν για ακόμη μια φορά στη γιορτή τους , να τραγουδήσουμε, να γελάσουμε και να ονειροπολήσουμε παρέα όπως παλιά μέσα από τα τραγούδια τους που μοιάζουν σαν το soundtrack της ζωής μας , τη μουσική επένδυση των καλύτερων χρόνων μας . Μια μοναδική συναυλία που διοργανώνει ο Ρ/Σ Μελωδία Ρόδου 103.7 & ο όμιλος Fantasia music,την Παρασκευή 30 Ιουλίου στο Οικονομίδειο γήπεδο Ιαλυσού ,στο πλαίσιο του 9ου Rhodes Summer Festival.

Η ώρα προσέλευσης είναι 20.00 ώστε να τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας ( αποφυγή συνωστισμού στην είσοδο, μόνο καθήμενοι θεατές κ.α.) Οι θεατές πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα κατά την είσοδο και την έξοδο τους από το στάδιο . Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται σε αρκετά σημεία , ενώ οι τιμές τους είναι ανάλογα τη θέση που κάθονται , 15 & 20 ευρώ .

 

Εισιτήρια προπωλούνται :Κιοσκι στην είσοδο της Μεσαιωνικής Τάφρου

Πλατεία Κύπρου :Οπτικά Κέντρα Καστελλοριζόυ

Γήπεδο Διαγόρα – Coffe Berry

Ιαλυσός : Vasilakis Περίπτερο

Γρηγόρης

Κρεμαστή : Vasilakis Περίπτερο

Μαριτσά: Village coffee and more

Παστίδα: Epavlis cafe

Σορωνή :Πηγή

Κοσκινού : Dolce di Villagio

Aφάντου: Ο Πραματευτής

Καλυθιές : Αλαφάκης

Αρχάγγελος : Mέλυδρον