Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου

Πραγματοποιήθηκε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή Θεοτόκος Ρόδου

0
Τα αποτελέσματα της Αστυνομικής Επιχείρησης σε Καταυλισμό ΡΟΜΑ  στη Ρόδο
Στο πλαίσιο ευρύτερου σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί (22 Ιουλίου 2021) αστυνομική επιχείρηση για την πρόληψη – καταστολή της μικροεγκληματικότητας και την αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών στην περιοχή Θεοτόκος στη Ρόδο.
Για την επιτυχή υλοποίηση της αστυνομικής δράσης, η όποια οργανώθηκε από την Α’ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου, συγκροτήθηκε κλιμάκιο 21 αστυνομικών από διάφορες Υπηρεσίες (Ασφαλείας, Τάξης, Τροχαίας, Ο.Π.Κ.Ε., ΔΙ.ΑΣ.) με τη συμμετοχή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών και τον απαραίτητο αριθμό οχημάτων.
▪ Η αστυνομική επιχείρηση κάλυψε όλο φάσμα των αστυνομικών αρμοδιοτήτων και περιλάμβανε ελέγχους σε άτομα, αυτοκίνητα και χώρους, εντοπισμό όπλων, ναρκωτικών, κλοπιμαίων, καθώς επίσης βεβαίωση παραβάσεων και συλλήψεις – κατασχέσεις σε συντρέχουσα περίπτωση.
Ειδικότερα προέκυψαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:
▪ Ελέχθησαν 31 άτομα και 10 οχήματα
▪Προσήχθη 1 ημεδαπός
▪ Συνελήφθη ένας 33χρονος για παράνομη συγκέντρωση και διαχείριση υλικών « scrap » και υποβάθμιση περιβάλλοντος.
Παρόμοιες επιχειρησιακές δράσεις που έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά την αυξημένη αστυνομική παρουσία και τη διενέργεια συστηματικών ελέγχων,  θα συνεχιστούν με στόχο την εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Leave A Reply