Δευτέρα, 2 Αυγούστου

Δύο συναυλίες με τη  Θεοδοσία Ντόκου και τη Metropolitan Orchestra του Βερολίνου στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου

0

Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου (ΔΟΠΑΡ) διοργανώνει δύο συναυλίες με τη δικιά μας  διεθνούς φήμης Θεοδοσία Ντόκου και τη Metropolitan Orchestra του Βερολίνου, στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου την Πέμπτη 29 και την Παρασκευή 30 Ιουλίου, στις 21:00.

Η Ροδίτισσα σολίστ και διακεκριμένη πιανίστρια Θεοδοσία Ντόκου, που μαγεύει πάντα το κοινό της θα συμπράξει με τη Metropolitan Orchestra του Βερολίνου με σολίστες τον τενόρο Giuseppe Talamo (προστατευόμενος του αειμνήστου Luciano Pavarotti), που  θα μας χαρίσει μοναδικές ερμηνείες στα πιο διάσημα κομμάτια του Ιταλικού ρεπερτορίου, τον George Hlawiczka, που θα εντυπωσιάσει  με τις μελωδίες του βιολιού του  και τον Ροδίτη, καταπληκτικό κιθαρίστα, Κωνσταντίνο Αναπολιτάνο, που θα δώσει ταπεραμέντο με τα ηχοχρώματα της κιθάρας του.  Διευθυντής  Ορχήστρας  ο Andrea Tusacciu, ο οποίος έχει διευθύνει την  Berlin Metropolitan Ορχήστρα, την Philharmonie του Βερολίνου και το Gewandhaus του Leipzig, σε τουρ ανά τον κόσμο.

Σολίστ: Θεοδοσία Ντόκου, Πιάνο
Giuseppe Talamo, Τενόρος
George Hlawiczka, Βιολί
Κωνσταντίνος Αναπολιτάνος, Κιθάρα
Andrea Tusacciu, Διεύθυνση Ορχήστρας. Οι συναυλίες θα είναι με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.  Ο ΔΟΠΑΡ ευχαριστεί την Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου για την παραχώρηση του χώρου.

Leave A Reply