Χρήστος Ευστρατίου: «Απαράδεκτες πρακτικές, την ευθύνη των οποίων έχουν οι υποκινητές τους»
Περιφέρεια

Χρήστος Ευστρατίου: «Απαράδεκτες πρακτικές, την ευθύνη των οποίων έχουν οι υποκινητές τους»

Δήλωση στήριξης του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου, στον Αντιδήμαρχο Καλλιθέας, Αρχαγγέλου και Ιαλυσού, Γιώργο Πατσάη
Τα πρωτοφανή γεγονότα που συνέβησαν κατά τη λήξη της από 16/7/21 συνεδρίασης της Δημοτικής Ενότητας Ψίνθου, πλήττουν τον πολιτισμό και την δημοκρατία μας. Η σωματική επίθεση κατά του Αντιδημάρχου Καλλιθέας, Αρχαγγέλου και Ιαλυσού Γιώργου Πατσάη, πρέπει να προβληματίσει όσους έχουν θεσμικό ρόλο στην Αυτοδιοίκηση αλλά και τον κάθε πολίτη όταν έρχεται η ώρα να επιλέξει τους πολιτικούς εκπροσώπους του.
Θέματα που λύνονται με το δημόσιο διάλογο δεν μπορεί να οδηγούνται σε τέτοιες απαράδεκτες πρακτικές, την ευθύνη των οποίων έχουν οι υποκινητές τους. Ο δημόσιος διάλογος πρέπει να είναι πολιτικός και μόνο. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, εγείρονται υποψίες για τα κίνητρα και τους σκοπούς αυτών που προκαλούν και υποκινούν τέτοια απρεπή φαινόμενα, που μόνο αποτέλεσμα έχουν τον αποπροσανατολισμό των αιρετών και της κοινής γνώμης.
Καταδικάζουμε οποιαδήποτε συμπεριφορά δεν αρμόζει στην λειτουργία των θεσμικών οργάνων και επιμένουμε στη ανοιχτή συνεργασία και τον διάλογο με τους φορείς και τους πολίτες για να πετύχουμε τις ζητούμενες και ουσιαστικές παρεμβάσεις που εξυπηρετούν το δημόσιο συμφέρον του τόπου μας.
Το Γραφείο Τύπου