Σταικούρας Καμπουράκης Δήμος Ρόδου
Δήμος

Την επαναφορά των μειωμένων συντελεστών του ΦΠΑ στη Ρόδο και στα άλλα νησιά της Δωδεκανήσου ζήτησε ο Δήμαρχος Ρόδου από τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα

Την επαναφορά των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στη Ρόδο και σε όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου ζητήσαμε από τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, στην συνάντηση που είχαμε σήμερα στο Δημαρχιακό Μέγαρο.
Παρουσία βουλευτών της Δωδεκανήσου, των Αντιδημάρχων Στράτου Καρίκη και Κώστα Ταρασλιά συζητήσαμε την πορεία της τοπικής οικονομίας, την εξέλιξη της τουριστικής κίνησης και τις επιπτώσεις από την πανδημία COVID-19, που έχουν οι τουριστικές επιχειρήσεις και ο κλάδος της εστίασης, ζητώντας την στήριξη των επαγγελματιών.
Όλοι επισημάναμε την αναγκαιότητα αυστηρής τήρησης των υγειονομικών μέτρων και της αύξησης του ποσοστού των εμβολιασμένων πολιτών της Ρόδου, για να πετύχουμε το τείχος ανοσίας που απαιτείται, προκειμένου να μην χαθεί και η φετινή τουριστική χρονιά.
Επίσης, στην συνάντηση τονίστηκε, πως πρέπει άμεσα να ανοίξει η πλατφόρμα για την ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών των πολιτών, που ψηφίστηκε και δίνει την δυνατότητα των 100 δόσεων.