Δήμος

Γιάννης Καμπούρης: Στηρίζω τον διάλογο

Μέσω διαλόγου και μόνο πρέπει να βρίσκουμε λύσεις και να επιλύουμε τα θέματα των τοπικών κοινωνιών. Η εποχή που κάποιοι έβρισκαν λύσεις με τη βία, έχει περάσει.
Η βία έχει ισχύ μόνο στη ζούγκλα. Όποιος επενδύει στο να δημιουργούνται κοινωνικές εκρήξεις, επενδύει στο χάος, επενδύει στη μη επίλυση των προβλημάτων των τοπικών κοινωνιών, επενδύει στο μίσος και όχι στην αγάπη προς τον συνάνθρωπο, δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Διοικητικής Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Γιάννης Καμπούρης, με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα που έλαβαν χώρα κατά τη συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου της Ψίνθου, σχετικά με τη χωροθέτηση των μονάδων Αποβλήτων, Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων (ΑΕΚΚ).
Με σύνεση και με στόχο μόνο το καλό της ροδιακής κοινωνίας, πρέπει όλοι να επενδύσουμε στην ομόνοια και στην επίλυση των προβλημάτων που κληρονομήσαμε και όχι στην εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων που στόχο μόνο έχουν την προβολή προσώπων.
Ας στηρίξουμε όλοι μαζί λοιπόν το διάλογο και καμία άλλη μέθοδο η οποία δεν αποφέρει αποτελέσματα θεμιτά για την τοπική μας κοινωνία, καταλήγει ο κ. αντιδήμαρχος.