Αθ. Βυρίνης- συνταξιούχοι- Μεσσηνία
Δήμος

Τη Ρόδο επέλεξαν ως ασφαλή προορισμό για διακοπές, 50 συνταξιούχοι από την Μεσσηνία

Η βεβαιότητα ότι η Ρόδος ως ναυαρχίδα του τουρισμού, πέραν της απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς που διαθέτει, της ιστορίας και του πολιτισμού της, αποτελεί έναν οργανωμένο και ασφαλή προορισμό και φέτος, ως αποτέλεσμα της μέχρι και σήμερα σωστής και συγκροτημένης διαχείρισης της υγειονομικής κρίσης εξαιτίας της covid19, αποτέλεσε τον βασικό λόγο επιλογής του νησιού για τις πρώτες διακοπές, ενάμισυ χρόνο μετά την εμφάνιση της πανδημίας, 50 πολιτικών συνταξιούχων του Δημοσίου από την Μεσσηνία, οι οποίοι παρέμειναν στη Ρόδο από τις 6-9 Ιουλίου 2021.

 

Άκρως εντυπωσιασμένοι από τα αξιοθέατα και τις παραλίες του νησιού, από τις άρτιες υποδομές και τα ξενοδοχεία της Ρόδου, εξέφρασαν την ικανοποίηση τους από την παραμονή τους στο νησί και την ροδίτικη φιλοξενία στον αντιδήμαρχο Τουρισμού Αθανάσιο Βυρίνη, με τον οποίο συναντήθηκε αντιπροσωπεία των συνταξιούχων αποτελούμενη από τον πρόεδρο του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου Νομού Μεσσηνίας Φώτιο Μαθιόπουλο, το Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου Εμμανουήλ Κωνσταντίνου και τον τουριστικό πράκτορα Βασίλειο Τρικιλίδα, στο γραφείο του στη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, παρουσία και του ειδικού συμβούλου Τουρισμού και Πολιτισμού Δήμου Ρόδου Σάββα Πάττα.

 

«Η ανάπτυξη και η ενίσχυση και του  εσωτερικού  τουρισμού είναι ανάμεσα στις  βασικές προτεραιότητες της τουριστικής πολιτικής της δημοτικής αρχής, καθώς με την Covid-19 να έχει συνεχή επίδραση στον τουρισμό η ζήτηση για τα εγχώρια ταξίδια ολοένα και αυξάνει» επεσήμανε ο αντιδήμαρχος κ. Βυρίνης, υπογραμμίζοντας ότι η Ρόδος αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς και ασφαλείς τουριστικούς προορισμούς σε παγκόσμιο επίπεδο.

Παράλληλα ευχαρίστησε τους συνταξιούχους για την επιλογή τους, διαβεβαιώνοντας τους για τις ενέργειες της δημοτικής αρχής και όλων των τοπικών φορέων για την ασφάλεια των επισκεπτών του νησιού. «Πιστεύω, ότι θα αποτελέσετε τους καλύτερους πρεσβευτές της Ρόδου» υπογράμμισε ο κ. Βυρίνης.

Οι εκπρόσωποι των πολιτικών συνταξιούχων αφού ευχαρίστησαν με τη σειρά τους τον αντιδήμαρχο και στο πρόσωπο του τη δημοτική αρχή, τόνισαν ότι επέλεξαν τη Ρόδο γιατί αποτελεί έναν οργανωμένο και ασφαλή προορισμό με συγκεκριμένα πρωτόκολλα που τηρούνται απαρέγκλιτα, στοιχείο εκ των ων ουκ άνευ για τη δύσκολη  εποχή που ζούμε.