Στην-Τήλο-ο-Παναγιώτης-Γιαννάκης
Αθλητικά

Στην Τήλο ο Παναγιώτης Γιαννάκης!

Την Παρασκευή 18 Ιουνίου ο ζωντανός θρύλος της καλαθοσφαίρισης, Παναγιώτης Γιαννάκης θα επισκεφτεί Τήλο για ένα τριήμερο γεμάτο μπάσκετ και άθληση.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες που έχει αναδείξει το ελληνικό μπάσκετ. Ενώ, μέσα από την πορεία του έχει αναγνωρισθεί ως μία από τις κορυφαίες φιγούρες του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Έχει γράψει πολλές από τις χρυσές σελίδες του ελληνικού μπάσκετ, έχει κατακτήσει τίτλους σε κορυφαίο επίπεδο και έχει διακριθεί σε οποιαδήποτε διοργάνωση έχει συμμετάσχει τόσο ως αθλητής και όσο και ως προπονητής. Άλλωστε ποιος μπορεί να ξεχάσει όταν το 1987 κατέκτησε με την Εθνική Ομάδα το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ. Μία κατάκτηση που επανέλαβε ξανά, ως προπονητής αυτή τη φορά, το 2005 κάνοντας περήφανη όλη την Ελλάδα. Τελευταία διάκριση βέβαια, η εισαγωγή του στο Hall of Fame της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης ως αθλητής!

Την Παρασκευή, στις 18:00 στο δημοτικό σχολείο στα Λιβάδια, ο Παναγιώτης Γιαννάκης με team προπονητών θα πραγματοποιήσει προπονήσεις καλαθοσφαίρισης για όλους, θα διδάξει τα μυστικά του αθλήματος και την αθλητική παιδεία με όλα τα οφέλη που ακολουθούν.

 

Η ανακοίνωση του Δήμου Τήλου:

”Την Παρασκευή 18 Ιουνίου ο ζωντανός θρύλος της καλαθοσφαίρισης, Παναγιώτης Γιαννάκης θα μας επισκεφτεί για ένα τριήμερο γεμάτο μπάσκετ και άθληση. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες που έχει αναδείξει το ελληνικό μπάσκετ. Ενώ, μέσα από την πορεία του έχει αναγνωρισθεί ως μία από τις κορυφαίες φιγούρες του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Έχει γράψει πολλές από τις χρυσές σελίδες του ελληνικού μπάσκετ, έχει κατακτήσει τίτλους σε κορυφαίο επίπεδο και έχει διακριθεί σε οποιαδήποτε διοργάνωση έχει συμμετάσχει τόσο ως αθλητής και όσο και ως προπονητής. Άλλωστε ποιος μπορεί να ξεχάσει όταν το 1987 κατέκτησε με την Εθνική Ομάδα το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ. Μία κατάκτηση που επανέλαβε ξανά, ως προπονητής αυτή τη φορά, το 2005 κάνοντας περήφανη όλη την Ελλάδα. Τελευταία διάκριση βέβαια, η εισαγωγή του στο Hall of Fame της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης ως αθλητής! Την Παρασκευή, λοιπόν, στις 18:00 στο δημοτικό σχολείο στα Λιβάδια, ο Παναγιώτης Γιαννάκης με team προπονητών θα πραγματοποιήσει προπονήσεις καλαθοσφαίρισης για όλους, θα μας διδάξει τα μυστικά του αθλήματος και την αθλητική παιδεία με όλα τα οφέλη που ακολουθούν”.