Στη Λέρο η Βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία
Ελλάδα

Στη Λέρο η Βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία (φωτο)

Στη Λέρο έφτασε το απόγευμα της Κυριακή 30/05 η Βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία.

Στη συνοδεία της βασίλισσας ήταν, σύμφωνα με τις πληροφορίες από το 12nisospress, ο πρόξενος της Ισπανίας στην Ελλάδα ενώ την υποδέχτηκε ο δήμαρχος Λέρου και στελέχη της Δημοτικής Αρχής.

Η βασίλισσα συνοδεύεται από τον πρόξενο της Ισπανίας στην Ελλάδα και την υποδέχτηκε ο δήμαρχος Λέρου και στελέχη της Δημοτικής Αρχής.
Επίσκεψη στη Λέρο πραγματοποιεί η Βασίλισσα της Ισπανίας, Σοφία.
Η 82χρονη γαλαζοαίματη προσγειώθηκε στο νησί των Δωδεκανήσων το απόγευμα της Κυριακής (30/05), συνοδευόμενη από τον πρόξενο της Ισπανίας στην Ελλάδα.
Στη Λέρο η Βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας - Sputnik Ελλάδα, 1920, 31.05.2021
Στη Λέρο η Βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας
Τη Βασίλισσα Σοφία υποδέχθηκε ο δήμαρχος Λέρου, Mιχάλης Κόλιας, ο Μητροπολίτης Λέρου – Καλύμνου και Αστυπάλαιας, Παΐσιος, καθώς και στελέχη της Δημοτικής Αρχής. Συγκεκριμένα, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών Καστής Δημήτρης, ο αντιδήμαρχος Γρεκός Άκης και ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, Μπίλλης Νεκτάριος.
Η βασίλισσα συνοδεύεται από τον πρόξενο της Ισπανίας στην Ελλάδα - Sputnik Ελλάδα, 1920, 31.05.2021
Η βασίλισσα συνοδεύεται από τον πρόξενο της Ισπανίας στην Ελλάδα
Η Σοφία της Ισπανίας, γεννημένη στις 2 Νοεμβρίου του 1938, είναι η σύζυγος του πρώην Ισπανού βασιλιά Χουάν Κάρλος Α΄ και η μητέρα του Φίλιππου ΣΤ΄, ενώ κατέχει και τον τίτλο της Βασιλομήτορος.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται, τη βασίλισσα της Ισπανίας υποδέχτηκαν στον αερολιμένα Λέρου ο Μητροπολίτης Λέρου – Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ. Παΐσιος, ο Δήμαρχος Λέρου κ. Κόλιας Μιχάλης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Καστής Δημήτρης, ο Αντιδήμαρχος κ. Γρεκός Άκης καθώς και ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμειου κ. Μπίλλης Νεκτάριος.