Γενικό-Νοσοκομείο-Ρόδου-Επείγουσα-πρόσκληση-για-την-στελέχωση-του-Αναισθησιολογικού-Τμήματος.
Ρόδος

Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου : Επείγουσα πρόσκληση για την στελέχωση του Αναισθησιολογικού Τμήματος

Επείγουσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την στελέχωση του Αναισθησιολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείο Ρόδου, απευθύνει ο Ιατρικός Σύλλογος Ρόδου, προκειμένου να ενημερωθούν οι αναισθησιολόγοι Ιατροί ανά την επικράτεια, ευελπιστώντας στην εκδήλωση ενδιαφέροντος και την συνεργασία τους.

Ο ΙΣΡ γνωστοποιεί ότι το τελευταίο διάστημα στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου διαπιστώνεται σοβαρή υποστελέχωση στο Αναισθησιολογικό Τμήμα, στο οποίο σήμερα υπηρετούν μόνο δύο (2) Αναισθησιολόγοι Ιατροί, οι οποίοι καλύπτουν με τεράστιες προσπάθειες την υφιστάμενη ελλειπή λειτουργία του Τμήματος (επείγοντα και τακτικά περιστατικά του Γ.Ν.Ρ.).

Η πρόσκληση αφορά πρόσληψη με τις παρακάτω εργασιακές σχέσεις:

  • Κάλυψη Κενών Οργανικών Θέσεων.
  • Θέσεις Επικουρικών Ιατρών  με τριετή  (3) σύμβαση εργασίας και μοριοδότηση ιατρών Ε.Σ.Υ.
  • Εξωτερικοί Συνεργάτες με έκδοση Δελτίου Παροχής Υπηρεσιών (Δ.Π.Υ).

Η συγκεκριμένη πρόσκληση χαρακτηρίζεται κατεπείγουσα και απευθύνεται προς όλους τους ιατρούς αναισθησιολόγους της επικράτειας οι οποίοι  πληρούν τις προϋποθέσεις και ενδιαφέρονται να ενισχύσουν άμεσα το Γ.Ν. Ρόδου. Όσοι Αναισθησιολόγοι Ιατροί ενδιαφέρονται, μπορούν να επικοινωνήσουν στο e-mail του Ι.Σ.Ρ: isrodoy@gmail.com.

 

Ο ΙΣΡ σημειώνει ότι η στελέχωση του Αναισθησιολογικού Τμήματος του Γ.Ν. Ρόδου αποτελεί αδήριτη ανάγκη για την εύρυθμη και ομαλή λειτουργία του νοσοκομείου και ειδικά του χειρουργικού τομέα.