Έρχεται το 1ο τουρνουά Beach Soccer Business Support
Αθλητικά

Έρχεται το 1ο τουρνουά Beach Soccer “Business Support”

Και ενώ το τουρνουά ποδοσφαίρου 5×5 “Business Support” βρίσκεται σε πλήρη δράση και το ενδιαφέρον είναι αρκετά μεγάλο, οι διοργανωτές του συγκεκριμένου τουρνουά που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στη Ρόδο ετοιμάζουν ένα άκρως καλοκαιρινό και εντυπωσιακό event.

Πιο συγκεκριμένα μετά τις μεγάλες μάχες στα γήπεδα του 5×5 οι ομάδες θα μεταφερθούν στην άμμο, εκεί όπου για δύο Σαββατοκύριακα αναμένεται να πέσουν κορμιά! Αν λοιπόν είσαι έτοιμος για λασπομαχίες, φτιάξε την ομάδα σου και έλα στις εγκαταστάσεις του Arena Planet Football Academy για να γίνεις ένα με την άμμο.

Όσο πιο ανταγωνιστική είναι η ομάδα σου τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να διεκδικήσεις τα έπαθλα που θα είναι για ακόμα μια φορά εντυπωσιακά και θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα (το καλό πράγμα αργεί να γίνει).

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

To τουρνουά θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις. Η πρώτη φάση θα γίνει το 3ημερο 18-19-20 Ιουνίου και η τελική φάση το 2ημερο 26-27 Ιουνίου. Η κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να δηλώσει μέχρι 8 παίκτες (δήλωσε 8 ταύρους γιατί τα παιχνίδια είναι Non Stop και είπαμε θα πέσουν κορμιά). Εφόσον λοιπόν μαζευτείτε 8 άτομα και έρθετε να παίξετε, θα χρειαστεί να ξοδέψετε το ποσό των 100€ (12,5€ το άτομο), για να μας δείξετε τι μπορείτε να κάνετε στην άμμο! Οι συμμετοχές ξεκίνησαν να τρέχουν, οπότε κάλεσε στο 6944245550 και κλείσε και εσύ μια θέση στο τουρνουά! Και για να μην ξεχνιόμαστε το όνομα της ομάδας σου πρέπει να είναι μια ονομασία μαγαζιού.

Την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα τεράστιο έπαθλο θα έχουν όλοι οι συμμετέχοντες του 1ου Τουρνουά Beach Soccer “Business Support”.

Πιο συγκεκριμένα τους μεγάλους νικητές θα τους περιμένει ένα αξέχαστο 3ήμερο στην Ιταλική πρωτεύουσα. Σίγουρα η ανακοίνωση του συγκεκριμένου επάθλου δίνει μια διαφορετική αίγλη στο τουρνουά. Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ξεκινήσει και ήδη το ενδιαφέρον είναι αρκετά μεγάλο.